Klop: Firmino je srce i duša ovog tima Liverpula - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Klop: Firmino je srce i duša ovog tima Liverpula

Fudbaleri Liverpula narednog vikenda otvaraju novu sezonu utakmicom sa Mančester sitijem za pehar Komjuniti Šilda.

Uoči ovog susreta, dosta se govori o napadaču Liverpula, Robertu Firmunu, za kog se pisalo da je na pragu toga da napusti klub sa Enfilda.

Kao glavni kandidat da ga kupi naveden je Juventus, ali je objavljeno i da je prva ponuda od 22,5 miliona evra navodno odbijena.

Svestan da je sezona duga i da mu može zatrebati svaki igrač, Jirgen Klop nije voljan da dozvoli da mu ode jedan od iskusnijih napadača.

Darvin Nunjez se polako adaptira novoj sredini, Diogo Žota se povredio, tako da će za Firmina svakako biti mesta u timu.

Bobi je ključan igrač za nas, on je srce i duša ovog tima. Sve izgleda da je sasvim u redu i sa mnom nema problema, Ja ne sumnjam u njegove kvalitete, da, on je od suštinskog značaja za nas“, izjavio je Klop.

Čini se da je Liverpul, što se tiče dolazaka igrača završio posao u prelaznom roku. Jedino kako bi moglo da se dogodi suprotno je da neko od glavnih igrača ode.

Onda bi Nemac morao da nađe zamenu.

Osim ako neko ne poželi da ode, mi smo završili posao. Ili ako nas zadesi neka povreda. Nadam se da neće. Navijači Liverpula sada treba da se koncentrišu na druge stvari“, zaključio je Klop.

Danas objavljeno

Srpski igrači dobili rivale: Krajinović opet sa Evansom, Kecmanović protiv Karenja Buste

Zeljka

Fudbal se vratio na “Čizmu” – “srpski” Juve napada titulu

Zeljka

Doping skandal koji potresa Ameriku

Zeljka

Ostavite komentar