Kloi Kardašijan setom novih fotografija, dovela u sumnju fanove - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kloi Kardašijan setom novih fotografija, dovela u sumnju fanove

Sestre su poznate po estetskim zahvatima, a čini nam se da ni najmlađa Kloi nije odoljela! Kloi Kardašijan, planetarno popularna zvijezda i sestra Kim i Kortni Kardašijan, ne prestaje da šokira fanove svojim fotografijama. Naime, Kloi je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj je skoro neprepoznatljiva i izazvala brojne…

Sestre su poznate po estetskim zahvatima, a čini nam se da ni najmlađa Kloi nije odoljela!

Kloi Kardašijan, planetarno popularna zvijezda i sestra Kim i Kortni Kardašijan, ne prestaje da šokira fanove svojim fotografijama.

Naime, Kloi je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj je skoro neprepoznatljiva i izazvala brojne reakcije svojih fanova i lavinu komentara.

https://www.instagram.com/p/By9TNA9hkIo/?utm_source=ig_embed

” O moj bože ovo nije Kloi” i ” Bože šta ti se dogodilo sa nosem” su samo neki od brojnih komentara njenih pratilaca, kojih ima 95 miliona.

Takođe, neki su je na fotografiji pomiješali sa sestrom Kim, dok su joj drugi uputili brojne komplimente na račun njenog novog imidža.

https://www.instagram.com/p/By_G_0hhwRG/?utm_source=ig_embed

U poređenju sa prethodnim fotografijama, koje je Kloi okačila na društvene mreže čini se da joj nos djeluje potpuno drugačije.

Da li je riječ o estetskoj korekciji ili fotošopu, spekuliše se po stranim medijima, a Kloi se povodom toga nije oglašavala.

Danas objavljeno

Definicija mode i luksuza: Giorgio Armani “One Night Only” revija u Dubaiju

Vanja A

Šta uraditi u situaciji kada vaš suprug razgovara sa drugom ženom, a vama to smeta?

Vanja A

Zlatni retriver oborio Guinness svjetski rekord za najviše teniskih loptica u ustima

Vanja A

Ostavite komentar