Klix: Dodik pozvao Tačija u posjetu BiH - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Klix: Dodik pozvao Tačija u posjetu BiH

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik uputio je zvanični poziv Hašimu Tačiju da dođe na samit Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi, saznaje Klix.ba. Kako saznaje Klix, Tači će u toku naredne sedmice doneti odluku da li će se odazvati pozivu. Treba podsetiti i da je predsednik tzv. Kosova prošlog meseca odbio…

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik uputio je zvanični poziv Hašimu Tačiju da dođe na samit Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi, saznaje Klix.ba.

Kako saznaje Klix, Tači će u toku naredne sedmice doneti odluku da li će se odazvati pozivu.

Treba podsetiti i da je predsednik tzv. Kosova prošlog meseca odbio da dođe na godišnju konferenciju EBRD-a u Sarajevu zbog toga što BiH nije priznala Kosovo.

Samit će početi 1. jula 2019. godine, a planirano je da se sastanci ministara i predsednika zemalja Jugoistočne Evrope održe na Jahorini i u zgradi Predsedništva BiH.

Kako saznaje Klix, predsednici država regiona biće dočekani na crvenom tepihu ispred zgrade Predsedništva BiH, gde će biti postrojeni i pripadnici Oružanih snaga BiH.

Poziv s potpisom Milorada Dodika već su upućeni predsednicima regiona, pa tako i Hašimu Tačiju, putem Ministarstva spoljnih poslova BiH, ističe Klix. Pozivi su, takođe, otišli i na adrese svih ministara spoljnih poslova zemalja SEECP-a (samita Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi).

Danas objavljeno

Na slobodi osumnjičeni za otmicu advokata

M.

Albanija – masovno trovanje, 500 ljudi zatražilo medicinsku pomoć

M.

Hitni sastanci u EU, Hitler dobio QR kod

M.

1 Komentar

SpaceLord 23 Juna, 2019 at 9:41 pm

Srbenda. 100% ćemu uvaliti neslano jelo za ručkom.

Odgovori

Ostavite komentar