Klivlend lako sa Pitsburgom - BIGportal.ba
Ostali sportovi Sport

Klivlend lako sa Pitsburgom

Klivlend Braunsi su rezultatom 29:17 pobedili divizijskog rivala Pitsburg Stilerse u trećem kolu NFL-a.

Ne baš tako davno bilo je nezamislivo da Fabrika tuge (Klivlend Braunsi) ovako ubedljivo pobede Pitsburg Stilerse, ali smena generacija učinila je svoje.

Stilersi više nemaju “Big Bena” Rotlsbergerga, Ti Džej Vat je malo ozbiljnije povređen, a ostatak ekipe nije bio dovoljno jak da se nosi sa Braunsima koji takođe nisu bili kompletni.

Dešon Votson odrađuje suspenziju, pa je kvoterbek domaćina bio Džejkobi Briset koji je imao 21 uspešno dodavanje od 31 koliko je pokušao, što je bilo dovoljno za 220 jardi i 2 tačdauna.

Na drugoj strani, nekadašnji drugi pik Mič Trubiski bacao 21/32 za 207 jardi, ali nije imao nijedan tačdaun pas i interesantno je da ni jedan ni drugi kvoterbek nisu imali intersepšn.

U redovima Klivlenda se istakao Nik Čab sa 113 jardi trčanjem, dok je Karim Hant na isti način osvojio 47 jardi. Od hvatača, bivši as Rejdersa Amari Kuper imao je 101 jard, tajt end Ndžoku 89, a Donovan Pipls-Džons 10.

Što se tiče Stilersa, Nadži Heris je istrčao 56 jardi, Dionte Džonson hvatanjem imao 84, Patrik Frejermaut 41, a Čejs Klejpul 35 osvojenih jardi.

NFL, treće kolo:

Braunsi – Stilersi 29:17
Panters – Sejnts
Bers – Teksans
Kolts – Čifs
Dolfins – Bils
Vajkings – Lajons

Patriots – Rejvens
Džets – Bengals
Tajtens – Rejders
Komanders – Igls
Čardžers – Džeguars
Kardinals – Rems
Sihoks – Falkons
Bakanirs – Pekers
Bronkos – Fortinajners
Džajants – Kaubojs

Danas objavljeno

Kako je Federer i dalje najplaćeniji?

Zeljka

Novak Đoković igra za “sokolove”

Zeljka

Enrike: Nećemo kalkulisati sa Japanom

Zeljka

Ostavite komentar