28. Februara 2020.

Klinika za kožne i polne bolesti od ponedjeljka na Paprikovcu

Big Portal

Iz UKC ističu da će se prijem ovih pacijenata vršiti na zaseban ulaz zgrade, dok će pacijenti koji se liječe od drugih infektivnih oboljenja ostati u postojećem prostoru ove klinike, takođe sa zasebnim ulazom.

U saopštenju se navodi da će Klinika za kožne i polne bolesti UKC od ponedjeljka, 2. marta, biti izmještena iz sadašnjeg prostora i počeće sa radom u zgradi Tehničko-ekonomskog bloka na lokaciji Paprikovac.

  • Do daljeg, Klinika za kožne i polne bolesti u novom prostoru primaće isključivo ambulantne pacijente, dok će oni pacijenti koji zahtijevaju hospitalizaciju biti zbrinuti u smještajnim kapacitetima drugih klinika naše ustanove – dodaje se u saopštenju.

Iz UKC-a napominju da će i prostor Odjeljenja radioonkologije Klinike za onkologiju koji je smješten u prostoru Klinike za infektivne bolesti biti od sutra izmješten u adekvatan i u potpunosti opremljen prostor Dnevne bolnice Centra urgentne medicine.

U saopštenju se ističe da je na nekadašnjoj lokaciji Klinike za plućne bolesti u centru Banjaluke /stara Hirurgija/, završena adaptacija prostora koji će poslužiti u svrhu karantina onih osoba koje nemaju simptome bolesti, a boravili su u područjima zahvaćenim epidemijom.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare