30. Januara 2022.

Klepton: Usred pandemije se dogodila masovna hipnoza

Big Portal

Klepton je priznao da je izgubio brojne prijatelje zbog svog stava protiv vakcine, te tvrdi da su podsvesne poruke skrivene u reklamama navele ljude da prime vakcinu.

U intervjuu za Jutjub kanal „The Real Music Observer“, muzičar je otkrio kako je došao do ove teorije.

“Nisam dobio nikakvu poruku. Kakav god bila ta poruka, nije stigla do mene. Tada sam počeo da shvatam da zaista postoje takve poruke, a profesor kliničke psihologije na Univerzitetu Gent u Belgiji Matijas Desme, pričao je upravo o tome. Teorija masovne hipnoze. I tada sam mogao da ih vidim. Jednom kad sam počeo da ih tražim, video sam ih svuda. Tada sam se setio da sam video neke male stvari na Jutjubu koje su bile poput subliminalnog oglašavanja. Trajalo je to već dugo, kao što je poruka: ‘nećeš posedovati ništa i bićeš srećan’. I pomislio sam: ‘Šta to znači?’. I malo po malo, slagao sam neku vrstu slagalice. I to me učinilo još odlučnijim. Psiholozi su insistirali da nema dokaza koji bi ukazivali na to da se usred globalne pandemije dogodila masovna hipnoza, ali ja verujem da jeste”, tvrdi Klepton, a prenosi Headliner.

Gitaristička legenda, 76-godišnji Erik Klepton se izričito protivio zatvaranju usled pandemije i obećao je da neće nastupati na svirkama na kojima je potreban dokaz o vakcinaciji protiv korona virusa, uprkos tome što je i sam primio dve doze. Svoje kontroverzne stavove o pandemiji opevao je zajedno s Van Morisonom u pesmi protiv lokdauna, “Stand and Deliver”.

Izvor: Nova

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare