KK Partizan: Neće biti karata u prodaji, ni gostujućih navijača - BIGportal.ba
Košarka Sport

KK Partizan: Neće biti karata u prodaji, ni gostujućih navijača

Košarkaški klub Partizan je objavio informacije u vezi ulaznica za drugu polufinalnu utakmicu ABA lige između “crno-belih“ i Crvene zvezde.

Kako je navedeno, ulaz će biti omogućen vlasnicima sezonskih ulaznica i “srećnim dobitnicima“ propusnica za prijatelje kluba.

“U subotu, 30. marta, od 19 časova je na programu druga utakmica polufinala ABA j.t.d. lige između Partizana NIS i Crvene zvezde MTS. Tim povodom, KK Partizan NIS obaveštava svoje navijače da se ulaznice za predstojeću utakmicu neće naći u slobodnoj prodaji. Kao što je i bila praksa tokom proteklih nekoliko godina, ulaz na utakmicu Partizana NIS protiv Crvene zvezde MTS biće omogućen samo vlasnicima sezonskih karata, odnosno vlasnicima propusnica koje će crno-beli podeliti prijateljima kluba. Utakmica će biti organizovana u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u sportu. Svi sektori u hali “Aleksandar Nikolić”, biće popunjeni sa navijačima Partizana, stoga odvojenog sektora za gostujuće navijače neće biti“, navedeno je na sajtu KK Partizan.

U prvoj utakmici polufinalne serije Crvena zvezda je slavila rezultatom 106:101, posle produžetka.

Danas objavljeno

Pobjeda Italije, Vels ide dalje, Švajcarska na čekanju

Zeljka

UEFA pokrenula istragu protiv Njemačke zbog Nojerove trake

Vanja A

Maks prebrz na pravcima, morao sam da ostanem na stazi

Vanja A

Ostavite komentar