KK Crvena zvezda izdao obavještenje za sve zvezdaše - BIGportal.ba
Košarka Sport

KK Crvena zvezda izdao obavještenje za sve zvezdaše

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je obaveštenje u kojem se obraća svim zvezdašima.

Aktuelni šampiona Srbije i regiona u pismu svima kojima je crveno-bela boja u krvi ističe da je veoma zahvalan na poverenju koje im je ukazano.

Obaveštenje kluba sa Malog Kalemegdana prenosimo vam u celosti:

Dragi zvezdaši,

Zbog epidemije virusa Covid 19 (Korona) sva košarkaška takmičenja u celom svetu su do daljeg zaustavljena, uključujući i ona u kojima nastupa KK Crvena zvezda mts: Evroliga i ABA liga, kao i Superliga Srbije koja još uvek nije počela.

Za sada, nema nikakvih informacija niti naznaka kada, kako, i da li će se košarkaška sezona nastaviti.

KK Crvena zvezda mts u svakodnevnom je kontaktu sa čelnicima svih takmičenja. Sa svim važnim informacijama, kao ljudi koji su direktno pomogli normalno funckionisanje kluba, bićete informisani blagovremeno i na vreme!

Još jednom, ovu priliku koristimo da Vam iskažemo veliku zahvalnost za poverenje koje ste nam ukazali pred i tokom takmičarske sezone 2019-2020, što pokazuje i rekordan broj sezonskih karata, kao i Evroliga paketa.

U prilog tome najbolje govori prosečna posećenost na utakmicama Evrolige po kojoj je naš klub i ove godine u samom vrhu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

U ovim trenucima život, zdravlje i bezbednost svih su najvažniji, a sport je u drugom planu! Naravno, do nekih boljih vremena, u kojima ćemo, kada sve ovo prođe, svi zajedno da se radujemo novim koševima, pobedama i titulama naše Crvene zvezde.

KK Crvena zvezda mts će u narednom periodu, osim ovog vida komunikacije, koristiti sve svoje platforme (zvanični sajt, Facebook stranicu, kao i Tviter i Instagram nalog) kako bi celokupna Zvezdaška populacija imala kompletne informacije o svemu što se događa.

KK Crvena zvezda mts“, piše na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda.

Danas objavljeno

Sjajna Belgija “razbila” Rusiju, Lukaku poslao poruku Eriksenu

Zeljka

Fudbal u sjenci strašnog događaja i istorijska pobjeda Finske

Zeljka

Kjer i doktori spasili život Eriksenu

Zeljka

Ostavite komentar