Kit Harington završio na rehabilitaciji - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kit Harington završio na rehabilitaciji

Kit Harington je tokom emitovanja posljednje sezone “Igre prijestola” završio na rehabilitaciji zbog stresa i pretjerane konzumacije alkohola.

Britanski glumac ima 32 godine i prije mjesec dana je primljen u kliniku u Konektikatu, piše New York Post. Njegov publicista je to potvrdio.

– Kit je odlučio da iskoristi pauzu u rasporedu da bi proveo neko vrijeme u klinici i poradio na nekim ličnim problemima – rekao je njegov predstavnik za štampu.

Kit na posljednjoj probi Foto: Profimedia

Rehabilitacija u ovoj luksuznoj ustanovi košta više od 120.000 dolara mjesečno i ljekari tokom oporavka uče pacijente kako da se izbore sa stresom i negativnim osjećanjima. Harington ima potpunu slobodu kretanja, može da izlazi do obližnjeg mjesta po potrebi, pa je baš tamo i viđen na dan kada je emitovana finalna epizoda “Igre prijestola”, u lokalnoj knjižari, ali je zaposlenima rekao da je na odmoru.

Njegova supruga s kojom je glumio u seriji, Rouz Lesli ga podržava.

– Njegova supruga Rozi mu daje veliku podršku. Svi koji su mu bliski su zaista samo htjeli da se odmori. Sada mu je samo potrebno malo mira i tišine – rekao je neimenovani izvor.

Kraj serije je navodno jako pogodila Haringtona. Od nepoznatog glumca postao je svjetska zvijezda zahvaljujući ulozi Džona Snoua. Na čitajućim probama finalne sezone, kada je saznao da Džon ubija Deneris se rasplakao kao i na posljednjem setu.

– Srce mi je slomljeno. Volim ovu seriju više nego bilo šta drugo. To za mene nikada nije bio posao, već moj život – rekao je u dokumentarcu koji je na HBO emitovan poslije finalne epizode.

Izvor:: Noizz.rs

Danas objavljeno

Dadilje slavnih osoba nemaju normalan život

Vanja A

Prisjeo mu dobitak na lutriji: Svaki dan mu dolaze kući i traže novac

Vanja A

BL Chilli Queen oduvala mušku konkurenciju na “Šurijadi”

Vanja A

Ostavite komentar