Kirjos surov prema novinaru - BIGportal.ba
Sport Tenis

Kirjos surov prema novinaru

Nik Kirjos bio je nemilosrdan prema jednom novinaru na pres konferencije posle eliminacije sa Vimbldona. Australijanac je poražen od Rafaela Nadala 6:3, 3:6, 7:6, 7:6, nakon čega je priznao da nije dovoljno posvećen da bi osvojio Grend slem. “Znam šta mogu da uradim, zavisi. Ja sam sjajan teniser, ali ne…

Nik Kirjos bio je nemilosrdan prema jednom novinaru na pres konferencije posle eliminacije sa Vimbldona.

Australijanac je poražen od Rafaela Nadala 6:3, 3:6, 7:6, 7:6, nakon čega je priznao da nije dovoljno posvećen da bi osvojio Grend slem.

“Znam šta mogu da uradim, zavisi. Ja sam sjajan teniser, ali ne radim ostale stvari. Nisam veliki profesionalac. Ne treniram iz dana u dan, ne dolazim svakog dana. Mnogo stvari moram da ispravim da bih bio na nivou koji Raf, Novak i Rodžer pokazuju tako dugo. Samo zavisi koliko to žarko želim. Ali ne, trenutno ne mislim da mogu da se borim za Grend slem”, rekao je Kirjos.

Upravo to njegovo ponašanje van terena je zanimalo jednog novinara koji ga je na samom početku konferencije pitao da li žali što je išao u pab veče pre meča, da li misli da bi igrao bolje da nije išao.

“Ne”, surovo je odgovorio Kirjos, “Izgledaš previše uzbuđeno što postavljaš to pitanje, sigurno ti je mnogo dosadno u životu”.

Mnogo raspoloženiji je bio kada mu je pitanje postavila novinarka koju je prepoznao u pabu.

“BIla si tamo sinoć, zar ne? OK, ovo je čudno”,rekao je Australijanac kroz smeh.

Danas objavljeno

Sedam rekorda do vječnosti

Vanja A

Troicki: Atmosfera je sjajna, vjerujem u momke, idemo do pobjede

Vanja A

Pankov: Nadam se da ćemo nastaviti Sinišinim stopama

Vanja A

Ostavite komentar