8. Januara 2022.

Kirjos digao glas zbog Đokovića: Nije humano, šta se ovo dešava?

Big Portal

Još jednom je istakao da saoseća sa najboljim teniserom planete i da sve što se dešava u Melburnu nije humano.

“Zbog tenisa i sporta, potreban nam je ovde. To je prosto. On je jedan od najuticajnijih u našem sportu ikada. Ako mu bude dozvoljeno da igra, mislim da će to biti dobro za tenis sa svom ovom pažnjom. Samo želim da se završi, saosećam se sa njim trenutno. Nije humano, zar ne? Šta se ovo dešava?”, rekao je Kirjos.

Smatra da bi situacija bila drugačija da je preko puta bila neka druga osoba.

“Da je tu neki običan čovek, ne bi morali da se bavimo toliko time u medijima. Njegov život je težak i bez svega ovoga, znam kako je to. Ako stavite to na ovaj način, mislim da su mediji odradili loš posao. Ako neko ima mišljenje, vi ste ili za ili ste protiv. Očigledno je sve ovo jedna velika zbrka i mislim da nismo otišli na pravi put. Sve je ovo previše, nadam se da će se rešiti što je pre moguće”.

Ukoliko Đoković bude dobio dozvolu da igra na Australijan openu, Kirjos ne želi da se sretne sa njim.

“Sve što hoću da kažem je da, ako mu već dozvole da igra na Australijan openu, ne želim da se sastanem sa njim. Mislim da će biti iznerviran i veoma fokusiran da igra dobro i da pokaže to svima. Ne želim da naletim na takvog Novaka”, rekao je Kirjos.

“Ovo je samo dodatno gorivo za njega. Po mom mišljenju, znam kakav je dobar takmičar. Ne postajete veliki šampion ukoliko ne preskočite prepreke kakva je ova. Mislim da je proveo izazovnih nekoliko dan a u sobi. Sve što kažem je da će biti opasno ako bude na terenu preko puta vas na Australijan openu.

“Ne želim da igram sa njim sada, to je sigurno. Neka neko drugi bude spojen na žrebu. Ja sam Nik Kirjos, brate, samo sam teniser. Nije moje da komentarišem toliko ovo”.

Upitan je da li komunicira sa Đokovićem, sa kojim je ranije imao nesuglasice.

“Ne znam da li ne govorimo ili ne. Ali to je smešna stvar vezana za nas dvojicu. Mi smo bili prijatelji, vežbali smo na turnirima zajedno, a onda su nas mediji ‘zavadili’. Sve su to preuveličali i napravili stvar 30 puta gorom. Znam da je on bio jedan od retkih koji mi je prišao kada sam bio mlađi i rekao mi da je uvek tu da mi pomogne. Vežbali smo zajedno u Rimu, zaboravio sam patike tada i igrao sam u ‘Er Forsu’ i dobio sam set”.

Podsetio je da je Novak pomagao Australiju tokom požara pre dve godine.

“Tokom požara prošle godine bio je tu da pomogne zemlji, brzo to zaboravljamo. Nije morao da uradi to, mnogi i ne bi, jer su sebični, kao što je većina sportista. Ne zaboravite ovo. Mogu da koristim ovo za svoj publicitet i da se složim sa većinom da Novak nije dobar lik. Ali mislim da to nije pravi način. Koristim ovu priliku da kažem da moramo da se ophodimo bolje”, podvukao je Kirjos.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare