Kira Najtli neće više snimati scene seksa koje režiraju muškaraci - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kira Najtli neće više snimati scene seksa koje režiraju muškaraci

Britanska glumačka zvijezda Kira Najtli najavila je da neće učestvovati u scenama seksa u filmovima koje režiraju muškarci.

Junakinja ostvarenja Pirati sa Kariba i Gordost i predrasude odigrala je nekoliko likova koji su na velikom platnu imali seksualan odnos ili scene u kojima je prikazano nago telo.

To se više neće desiti ukoliko u rediteljskoj stolici bude sedeo muškarac, prenosi Indipendent.

„To je delom taština, a ima i nečega u muškom pogledu na sve. Ako budem snimala priču o majčinstvu ili telu, prihvatanju tela, to će, žao mi je, morati da bude sa rediteljkom“, objasnila je Kira Najtli gostujući u serijalu podkasta Chanel Connects.

Poslednjih godina, nakon skandala sa Harvijem Vajnstinom i jačanjem pokreta #MeToo, Holivud je počeo da menja pogled na seks na bioskopskom platnu i ekranu.

Koordinatori zaduženi za pitanje intimnosti nezaobilazan su deo filmskih i TV snimanja. Njihov posao je da obezbede uslove u kojima glumci neće biti pod pritiskom niti osećati bilo kakvu neprijatnost.

Kira je istakla da se oseća vrlo nelagodno kada pokušava da dočara situaciju iz muškog ugla: „Jasno vidim kada se scena seksa zaista dobro uklapa u film, a kada vam je potrebno samo da neko izgleda privlačno“.

„Ne želim da se nađem u jednoj od onih užasnih scena seksa u kojoj su svi nauljeni potpuno i svi grokću. Ne interesuje me takva uloga“, zaključila je cenjena glumica.

Izvor: RTS

Danas objavljeno

Kako je Marilyn Monroe od napuštenog djeteta postala svjetska diva: Tragična priča puna boli i skandala

Vanja A

6 lakih trikova za bolji miris tvog doma

Vanja A

Na današnji dan debitovao “Thriller”, kultni spot Majkla Džeksona: Video koji je zauvijek izmijenio pop muziku

Vanja A

Ostavite komentar