Kingston predstavio XS2000, prenosni SSD džepne veličine - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Kingston predstavio XS2000, prenosni SSD džepne veličine

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak zadužen za flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc.

XS2000 ima munjevite brzine prenosa do 2.000 MB/s pružajući korisnicima povećanu produktivnost uz minimalne prekide. XS2000 nudi izvanredne performansei kapacitete do 2TB za čuvanje podataka i uređivanje slika visoke rezolucije, 8K video zapisa i drugih velikih dokumenata. Uređaj se povezuje preko USB Type-C konekcije što kreatorima sadržaja omogućava jednostavan pristup i snimanje podataka bilo gde na PC računaru ili mobilnom uređaju. Gotovo upola manji od tipičnog prenosnog SSD-a, XS2000 dolazi sa uklonjivim robusnim kućištem i IP55-klasom zaštite kako bi se sačuvao od uticaja vode i prašine, što ga čini savršenim saputnikom za avanture gde god se nalazili, pokrivajući sve od posla preko igre do strastvenih projekata.

Kingston Digital XS2000 portable SSD storage - Geeky Gadgets

„XS2000 je namenski napravljen sa ultimativnom kombinacijom visokih performansi i velikog kapaciteta, kako bi mogao da prati moderne zahteve kada je u pitanju sadržaj koji danas kreiraju korisnici širom sveta”, rekao je Tony Hollingsbee, poslovni direktor SSD ogranka, Kingston EMEA. „Uz kompaktnu veličinu, sličnu privesku za ključeve, i dodatnu izdržljivost, ovo je idealan uređaj za održavanje produktivnosti za svakodnevnog kreatora sadržaja, kao i za korisničke i korporativne profesionalce.”

XS2000 je dostupan u kapacitetima od 500 GB do 2TB i podržan je ograničenom petogodišnjom garancijom kao i sa besplatnom tehničkom podrškom. Za više informacija posetite kingston.com.

Izvor: Kingston

Danas objavljeno

G.SKILL objavio DDR5-6400 CL32 memorijski komplet sa ekstremno malim kašnjenjem

Vanja A

iPhone uređaji bi uskoro mogli da prihvataju beskontaktna plaćanja koristeći NFC

Vanja A

YouTube želi da doda NFT u svoje servise

Vanja A

Ostavite komentar