28. Oktobra 2021.

Kingston FURY oslobađa DDR5 performanse!

Big Portal

Kingston FURY Beast DDR5 dolazi zajedno i sa lansiranjem Intel® Z690 čipseta i 12. generacije Intel® Core™ procesora (kodnog naziva „Alder Lake-S“). Radi se o novoj platformi koja koristi novi memorijski standard, donoseći globalnoj publici DDR5 napredak performansi i integriteta podataka.

Unapređujući brzinu, kapacitet i pouzdanost, Kingston FURY Beast DDR5 donosi čitav arsenal poboljšanih funkcija kao što je on-die ECC (ODECC) za unapređenu stabilnost pri ekstremnim brzinama, dvostruke 32-bitne podkanale za povećanu efikasnost, kao i integrisano kolo za upravljanje napajanjem na modulu (PMIC) koje donosi snagu tamo gde je ona i najpotrebnija. Prilikom igranja na najekstremnijim postavkama, strimovanju u 4K+ ili pokretanju velikih i zahtevnih animacija ili 3D renderingu, Kingston FURY Beast DDR5 je ono što vam je potrebno za prelazak na viši nivo, uz besprekornu vezu između stila i performansi.

„Uzbuđeni smo što je DDR5 konačno tu i što je naša ponuda iz Kingston FURY asortimana spremna za igrače i entuzijaste “, rekla je Ivona Zalevska, poslovna menadžerka DRAM-a, Kingston EMEA. „Ponosni smo što korisnici mogu sastavljati sisteme sa pouzdanošću i znanjem da je Kingston FURY Beast DDR5 testiran i odobren od strane kompanija kao što su MSI®ASUS®ASRock®, i Gigabyte™, vodećih svetskih proizvođača matičnih ploča2.“

Sa naprednim brzinama, Plug N Play mogućnosti na 4800MHz1, Kingston FURY Beast DDR5 je idealan za igrače i entuzijaste koji traže najbolje performanse od svojih platformi nove generacije.

Pored toga, Kingston FURY Beast DDR5 je spreman i sertifikovan za Intel XMP 3.0, što znači da korisnici mogu očekivati lako, stabilno i sertifikovano iskustvo overklokovanja. Osim toga, nove funkcije omogućavaju i jedinstven doživljaj igranja uz dva prilagodljiva profila koji su namenjeni brzinama i vremenu.

Kingston FURY Beast DDR5 je dostupan u vidu pojedinačnih modula od 16 GB kao i u kompletima od 2 modula, pri brzinama od 4800 MHz i 5200 MHz. Podržan je ograničenom doživotnom garancijom i legendarnom Kingstonovom pouzdanošću.

KingstonFURYBeastDDR5.png

Kingston FURY Beast DDR5 mogućnosti i specifikacije:

 • Veće performanse početne brzine: Sa agresivnom startnom brzinom od 4800MHz, DDR5 je 50% brži od DDR4.
 • Poboljšana stabilnost pri overklokovanju: On-die ECC (ODECC) pomaže u održavanju integriteta podataka kako bi se održale vrhunske performanse dok pomerate granice mogućeg!
 • Povećana efikasnost: Pojačano dvostrukim nagibom i dužinom i sa dva nezavisna 32-bitna podkanala, izuzetno DDR5 upravljanje podacima zasijaće u najnovijim igrama, programima i zahtevnim aplikacijama.
 • Spremno i sertifikovano za Intel® XMP 3.0: Napredni unapred optimizovani tajminzi, brzina i napon predviđeni za overkloking i čuvanje novih prilagodljivih profila uz programabilni PMIC.
 • Kvalifikovano od vodećih svetskih proizvođača matičnih ploča2Testirano i odobreno tako da možete pouzdano da sastavite sistem ili nadograđujete postojeći sistem, na matičnoj ploči koju vi preferirate.
 • Kapaciteti:
  • Pojedinačni – 16GB
  • Pakovanja od 2 – 32GB
  • Frekvencije: 4800MHz, 5200MHz
  • Latencije: CL38, CL40
  • Napon: 1.1V, 1.25V
  • Radna temperatura: 0°C-85°C
  • Dimenzije 133.35 mm x 34.9 mm x 6.62 mm

Niskoprofilni raspršivač toplote: Novo dizajnirani raspršivač toplote kombinuje smeo stil i izvanrednu funkcionalnost hlađenja.

Za više informacija posetite kingston.com 

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare