Kineza proglasili mrtvim posle 2 meseca pojavio na vratima! - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Kineza proglasili mrtvim posle 2 meseca pojavio na vratima!

Kinez Jiao (43) koga su doktori ranije proglasili mrtvim vratio se kući živ, dok su članovi porodice ostalči šokirani! Jiao (43) pojavio se na pragu kuće dva meseca nakon što je…

porodica održala sahranu i kremirala telo preuzeto iz bolnice

Gospodin Jiao, koji je ima mentalnu bolest, nestao je iz svoje kuće u jugozapadnom kineskom gradu Chongking ranije ove godine, u martu mesecu izjavio je njegov ujak, poznat po prezimenu Liu.

Njegov preplašeni ujak rekao je lokalnim medijima da je cela porodica bila šokirana kada su pomislili da se Jiao “vratio iz mrtvih”. Međutim, na kraju se ispostavilo da je u pitanju greška. Naime, iz bolnice tvrde da su doktori pomešali drugog pacijenta sa njim jer su bili veoma slični.

Bolnica je rekla da su doktori slučajno identifikovali drugog muškarca, čije ime nije poznato, kao Jiaoa jer su bili veoma slični. Lekari su pregledali ličnu kartu spacijenta i izgledali su zaista slično “, rekao je dr Liu Ksiao, glavni lekar za hitne slučajeve u Kineskoj bolnici za tradicionalnu medicinu u Venzhouu.

‘Snimili smo sliku i poslali je policiji. Odgovornost policije je bila da identifikuje osobu i kontaktira porodicu “, dodao je dr Liu. Medicinari su rekli da je dvojici muškaraca ranije dijagnostikovana TB, što doktori zbunilo u proveri njihovih identiteta

Porodica je sledećeg dana stigla u bolnicu, a doktori su im rekli da najverovatnije neće da preživi jer boluje od ozbiljne infektivne bolesti. Njegov ujak rekao je da nisu uspeli da ga identifikuju jer je nosio masku i bio prikopčan na kiseonik.

Takođe nisu uspeli da mu priđu zbog straha od korona virusa. Porodica je rešila da ga dovede bliže kući i potrošila je više od 12.000 juana 1.300 evra na transport.

Međutim, doktori su ga ubrzo proglasili mrtvim. Porodica nije videla telo jer je odmah poslato u krematorijum usled pandemije. Porodica je potrošila još 140.000 juana oko 15.000 evra na veliku sahranu.

Dok se porodica borila sa tugom, njegov ujak je primio poziv od policije krajem maja. Rekli su mu da su pronašli beskućnika koji tvrdi da je Jiao. Uz pomoć policije, Jiao se vratio kući 5. juna.

Zbog svog mentalnog stanja, gospodin Jiao nije bio u stanju da objasni kako je prešao gotovo 1500 kilometara (Chongking) do Shangrao-a, javljaju kineski mediji. Porodica očekuje kompenzaciju od bolnice, prenosi dailymail

Danas objavljeno

Guns N’ Roses tužio Teksas Guns and Roses – firmu koja prodaje oružje

Vanja A

Ilon Mask je plod genetičkog inženjeringa, tvrdi Kanje Vest

Vanja A

Mbape, francuski fudbaler: Svu zaradu od reprezentacije donira djeci s poteškoćama u razvoju

Vanja A

Ostavite komentar