Kina će platiti veliku cijenu zbog virusa korona! - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Kina će platiti veliku cijenu zbog virusa korona!

Donald Tramp danas se opet obratio javnosti putem Tvitera.

Još uvijek zaraženi predsjednik SAD-a uputio je posebnu poruku starijim ljudima te usput zaprijetio Kinezima da će platiti zbog “puštanja korona virusa u svijet”.

– ojim omiljenim ljudima na svijetu, starijima. I ja sam stariji, znam da vi to ne znate, niko to ne zna, ne morate im reći, ali i ja sam stariji. Napredujemo u borbi s tom strašnom bolesti koju nam je poslala Kina. Kina, koja će platiti veliku cijenu zbog toga – rekao je Tramp u uvodu obraćanja.

Nahvalio je terapiju koju je primio na liječenju u vojnoj bolnici Volter Rid i naglasio kako će uskoro biti dostupna svima, a pogotovo ljudima starije životne dobi, prenosi Index.

–Imamo lijekove. Prošle sedmice bio sam jako bolestan i otišao u bolnicu. Uzeo sam te lijekove i bilo je nevjerojatno. Učinićemo ih dostupnima, odmah. Želim da dobijete istu njegu kakvu sam dobio i ja. Ti lijekovi su totalno sigurni i besplatni – istaknuo je Tramp, koji nije propustio priliku bocnuti svog protivnika Bajdena.

–On samo priča, ali ništa nije učinio u 47 godina. Ja sam više učinio u 47 mjeseci nego on u 47 godina. Imao je svoju šansu, ali nije znao šta učiniti. Ja znam šta radim. Hvala vam, volimo vas i volimo Ameriku – zaključio je predsjednik SAD-a.

(Index)

Danas objavljeno

Istorijski trenutak: Banijska kuća za pomoć građanima koji su POGOĐENI ZEMLJOTRESOM

D

Tlo ne miruje: U okolini Skoplja zabilježena SERIJA ZEMLJOTRESA

D

Teška saobraćajna nesreća u Hrvatskoj: Učestvovala tri vozila, JEDNA OSOBA POGINULA

D

Ostavite komentar