6. Februara 2022.

Kim ponovo kod ljekara: Nakon “pakla” sa psorijazom, bori se sa još jednom kožnom bolesti

Big Portal

Naime, tokom godina, Kim je bila vrlo otvorena po pitanju svojih problema s kožom, a u novom videu je razgovarala s lekarom o  poremećaju koji dovodi do promene boje kože ili noktiju. Doktor je razgovor je započeo tako što je objasnio da se radi o pojmu koji zvuči pomalo otmeno, ali nije.

 Taj poremećaj se zove diskromija. Kada se neko dosta profesionalno šminka i izlaže suncu i putuje kao i vi, to sunce zajedno s šminkom koja pokriva pore može uzrokovati regeneraciju kože. Naša koža se menja i tako možete dobiti diskromiju – objasnio je doktor.

– Različiti pigmenti. Imaćemo spreman plan lečenja, korak po korak da polako izjednačimo sav ton- rekao je lekar, dok Kim nije mogla  da sakrije oduševljenje što njen problem ovog puta ima “rešenje”.

– Spremni za polazak!- viknula je uzbuđeno Kim.

Podsetimo, Kim je jako otvorena prema obožavateljima o svojim problemima s kožom već dugi niz godina. Otkrila je na samom početku šou programa “U korak sa Kardašijanovima” da joj je dijagnostikovana psorijaza.

Prvi “napad” psorijaze imala je s 25 godina. Otkrila je tada da joj je injekcija kortizona pomogla, ali joj se kasnije bolest vratila.

Izvor: Novosti

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare