27. Decembra 2022.

Kim Kardašijan u suzama: “J***** je teško”

Big Portal

Zvezda je okončala brak sa reperom posle sedam godina, a njihov razvod je nedavno završen.

Poslednjih nedelja, Kanje (45) je bio upleten u kontroverzu nakon što je dao niz antisemitskih komentara, osuđujući pokret Black Lives Matter i hvaleći nacističkog diktatora Adolfa Hitlera. Zbog tih komentara izgubio je unosno partnerstvo sa Adidasom.

Kim (42) je u intervjuu rekla Endži Martinez kako je teče zajedničko roditeljstvo sa Kanjeom i koliko pokušava da zaštiti svoju decu od drame.

“Definitivno sam ga zaštitila i još ću ga zaštititi. U očima moje dece – za moju decu”, objasnila je Kim.

Međutim, priznala je: “[Vredi] jer, naravno, želim da se razdvojim u određenim mislima i stvarima koje se govore jer to nisam ja, ali u isto vreme u svom domu, mogla bih da prolazim kroz nešto, ali ako idemo u školu i žele da slušaju muziku svog oca, bez obzira šta se dešava u svetu, moram da imam taj osmeh na licu i da puštam njegovu muziku i pevam i da se ponašam kao da ništa nije u redu.”

“Čim ih ostavim, mogu dobro da se isplačem”, priznala je Kim, koja je u tom trenutku postala emotivna i slomila se u suzama govoreći: “Imala sam najboljeg tatu – ne želim da budem emotivna sada, samo sam imala užasno naporan dan. Teško je. Zajedničko roditeljstvo je zaista j***** teško.”

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare