18. Juna 2021.

Kim Kardašijan u suzama: “Bez mog kućnog videa šou ne bi uspio”

Big Portal

Starleta Kim Kardašijan (40) istakla je da uspeh rijalitija porodice Kardašijan ne bi bio toliki da 2007. godine, nekoliko meseci pre početka, nije u javnost pušten njen kućni video. Glavni akteri snimka su Kim i tadašnji dečko Vili ‘Rej J’ Norvud.

Sestre i njihova majka gostovale su kod Endija Koena i prisećale se ključnih trenutaka tokom višegodišnjeg snimanja emisije. Osim što smatra da šou ne bi bio ovoliko uspešan bez kućnog videa koji je “procureo” u javnost (i dalje postoje teorije da je video u javnost pustila njena majka Kris Džener), Kim je rekla da će reći deci o svemu ako je ikad budu pitali.

Rekla je da nije prestajala da plače kada je snimak dospeo u javnost,

“To je nešto s čime moram da naučim da živim u životu. Sve se događa s razlogom i naučila sam lekciju tim skandalom”, ispričala je dodavši kako često zaželi da u životu može da obriše glupe stvari koje je napravila. Kim i Rej Džej snimak su napravili kako bi proslavili njen 23. rođendan, a objavljen je pet godina kasnije.

Pre tri godine u rijalitiju je priznala da je bila drogirana kad je snimila pornić.

“Prvi put kad sam se udavala bila sam na ekstaziju. Jednom sam ga uzela i udala sam se. Kad sam ga ponovno uzela, snimila sam kućni porno film. Svi to znaju. Mislim, može se videti kako mi se vilica trese”, rekla je.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare