Kim Kardašijan rekla zašto je nastao njen "čuveni snimak" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kim Kardašijan rekla zašto je nastao njen “čuveni snimak”

Kim Kardašijan priznaje da je provokativni snimak iz 2002. godine snimila jer je bila “erotski uzbuđena i htela je da to uradi”.

Kim Kardašijan je ispričala kako je osećaj koji je imala bio razlog za njen pornografski snimak sa bivšim dečkom Rejem Džejem – ali da su joj njene rijaliti TV serije pomogle da se “izbori” sa skandalom koji je usledio nakon toga.

Mama četvoro dece progovorila je o pravljenju snimka 2002. godine, koji je objavljen 2007. godine, malo pre prikazivanja poslednje epizode ​​porodične TV emisije “Keeping Up With The Kardashians” (KUWTK) .

Fanovi serije prethodno su videli Kim kako govori svojoj starijoj sestri Kortni Kardašijan da je dopustila da je bivši snima “jer je bila erotski uzbuđena i osećala je veliku želju da to uradi”.

Nagoveštavajući da serija dobila na popularnosti, jer je baš tada trebalo da se emituje, a film je postao viralan, Kim je rekla za “Los Angeles Times”: “’ Snimanje emisije nam je na neki način pomoglo da se bavimo neprijatnim temama, umesto da ih stavimo pod tepih”, pa dodala:

“Na kraju, uvek sam bila otvorena i iskrena i želela sam da podelim sve kroz šta sam prolazila. Nisam htela da se suzdržavam.”

Kim je u to vreme radila kao lični asistent pevačice Brendi i Paris Hilton. Kompanija za zabavu za odrasle “Vivid” navodno je platila milion dolara za snimak i Kim ih je kasnije tužila.

Izvršni producent serije KUVTK-a Farnz Farjam takođe je razgovarala sa publikom da bi otkrila da je Kim “u sukobu” oko puštanja snimka.

Dodala je: “Sećam se da se Kim sukobila oko toga, jer je mrzela sve što se događalo oko njega. Svi smo razgovarali o tome, i uskočili smo sa obe noge u prvoj epizodi. Tada ih publika može upoznati na mnogo dubljem nivou u odnosu na ono što je bilo u naslovima tabloida“.

U međuvremenu, Rej Dži se pojavio u britanskom Velikom Bratu za slavne 2017. godine i govorio o svojoj slavnoj bivšoj i još poznatijem snimku.

Danas objavljeno

Georgina zbog ove haljine izazvala raspravu

Vanja A

Srbija uskoro lansira satelit u svemir

V.R.

Voljela je kolegu sa filma, a onda ga prevarila sa rediteljem: Slike njene izdaje obišle su svijet, a sada se udaje za ženu

V.R.

Ostavite komentar