Kim Kardašijan pokazala kako je izgledala u djetinjstvu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kim Kardašijan pokazala kako je izgledala u djetinjstvu

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju iz djetinjstva koja je izazvala brojne reakcije.

Rijaliti zvijezda je tada pozirala u klizaljakama, a u opisu fotografije prokomentarisala svoj izraz lica.

“Još uvijek pravim ovu grimasu”, otkrila je Kim, ali njeni pratioci su više analizirali promjene na njenom licu koje su posljedica estetskih zahvata.

Kako izgleda, Kardašijanka je korigovala svoje lice sa mjerom, pa su njeni pratioci saglasni da s godinama nije promijenila lični opis.

Inače, Kim i njen bivši suprug, reper Kanje Vest danima unazad ratuju na mrežama, a Vest koristi svaku priliku da napadne svoju nekadašnju suprugu. Nakon razvoda, reper ne uspijeva da prihvati novonastalu situaciju, pa je nedavno prijetio njenom novom partneru, komičaru Pitu Dejvidsonu.

Kanje se javno požalio što Kim dozvoljava njihovoj kćerki da koristi TikTok bez njegovog znanja i upitao pratioce kako da riješi ovu situaciju, a zatim je bivšu ženu optužio i da je pokušala da otme njihovu kćerku.

Međutim, reper je promijenio “ploču”, pa je nakon uvreda i javnog napada na Kim, objavio sliku sa njom i djecom, uz molbu Bogu da ujedini njegovu porodicu.

Telegraf.

Danas objavljeno

Kako su čvarci postali luksuz

Zeljka

Bob Dilan usred skandala zbog potpisivanja knjiga

Zeljka

NASA objavila nove slike Meseca izbliza; Da li ste ga ovako zamišljali?

Zeljka

Ostavite komentar