26. Augusta 2022.

Kim Kardašijan pobijedila Hilari Klinton u kvizu poznavanja prava

Big Portal

People piše da se televizijska reality zvijezda suočila s advokaticom koja je studirala pravo na Yaleu u testu o poznavanju zakona. Bitka dviju slavnih žena i rezultati otkriveni su u novoj emisiji Clinton, Gutsy, koja će biti objavljena na Apple TV+ sljedeći mjesec.

Iako je za Kim moglo biti prilično izazovno takmičiti se protiv Hillary, koja je bila prva partnerica u advokatskom uredu Rose u Arkansasu prije nego što je postala prva dama, reality zvijezda ju je na kraju pobijedila s 11-4. Kim i Hillary su ispitivane o svemu, od uporabe smrtonosne sile i oružane pljačke do toga kada je dopuštena samoobrana.

Chelsea, kći Clinton, u programu je nagovijestila da bi Kim mogla imati nepravednu prednost budući da je nedavno studirala i položila “baby bar”, ispit za studente prava prve godine, obvezan za buduće advokate u Kaliforniji koji ne pohađaju akreditirane visokoškolske ustanove, dok njena majka godinama nije prakticirala pravo.

Kim i Hilary razgovarale o reformi zakona o zatvorima

Hillary je kazala da je gubitak “srceparajući”. Također je otkrila da su, dok je Kim gostovala u njenoj emisiji, uglavnom razgovarale o njenom radu na reformi zatvorskog zakona.

– Nismo je intervjuirali o modi i njenom osobnom životu. Intervjuirali smo je o tome što je radila kako bi pomogla da ljudi koji su nepravedno zatvoreni dobiju drugu priliku, rekla je Hillary, prenosi Ladbible.

– Vrlo je svjesna da kao slavna osoba može napraviti pozitivnu, ali i negativnu razliku. Ona nikada ne želi napraviti negativnu razliku, pa nam je to što je bila razborita i promišljena o tome kada, gdje i kako će se angažirati bilo doista impresivno. Želim, čak i izvan ove serije, učiniti sve što mogu da joj pomognem u tom poslu, kazala je Chelsea.

Kim je 2018. godine započela svoj rad pomažući u oslobađanju Alice Marie Johnson, koja je osuđena na doživotni zatvor zbog optužbi za posjedovanje droge, prema CBS Newsu. U maju te godine Kim se sastala s tadašnjim predsjednikom Donaldom Trumpom u Ovalnom uredu kako bi razgovarali o njezinom pomilovanju. Mjesec dana kasnije Alice je puštena nakon što je odslužila 21 godinu iza rešetaka.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare