Kim Kardashian se rasplakala kad je saznala rezultate svojih doktorskih nalaza - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kim Kardashian se rasplakala kad je saznala rezultate svojih doktorskih nalaza

KIM KARDASHIAN WEST slomila se u premijernoj epizodi 17. sezone reality showa “Keeping Up With The Kardashians” nakon što je saznala rezultate medicinskih nalaza koji su u njenoj krvnoj slici otkrili antitijela povezana s lupusom i reumatoidnim artritisom.

Kardashian West otišla je na pretrage nakon što je uočila zabrinjavajuće simptome. “Osjećam se toliko umorno, tako mi je mučno i ruke su mi stvarno natečene”, opisala je. “Osjećam se kao da se doslovno raspadam. Ruke su mi umrtvljene”, rekla je prije odlaska doktoru. Sama je sumnjala na reumatoidni artritis, no lupus ju je šokirao.

Kad su rezultati stigli, Kim se rasplakala. Doktor joj je rekao da će biti potrebni dodatni nalazi te da je moguće da su pozitivni nalazi za lupus zapravo netačni, no Kim to nije smirilo.

“Sve ću znati u petak”, rekla je svojoj porodici. Kim je i u prošlosti s javnosti dijelila svoje zdravstvene poteškoće, godinama se bori sa psorijazom, a imala je i teške trudnoće zbog čega je njenu kćerkicu Chicaho i sina Psalma rodila surogat majka.

Prema Mayo Clinic, lupus je autoimuna bolest koja nastaje kada imunološki sistem osobe napada sopstveno zdravo tkivo i organe.

Danas objavljeno

Zašto parovi tepaju jedno drugom kao da su bebe

Vanja A

10 stručnih savjeta kako ne odgojiti razmaženo dijete

Vanja A

Na Islandu napravili pivo od graška i kiselog kupusa

Vanja A

Ostavite komentar