Kim Kardashian i Kanye West jedva razgovaraju uoči rođenja četvrtog djeteta? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kim Kardashian i Kanye West jedva razgovaraju uoči rođenja četvrtog djeteta?

REALITY zvijezda Kim Kardashian i njen suprug Kanye West nekoliko dana uoči rođenja četvrtog djeteta proživljavaju veliku bračnu krizu. Kako piše Radar Online, žive odvojeno, a viđaju se nedjeljom ujutro kada reper okuplja porodicu i prijatelje na svojim duhovnim susretima.

“Kim i Kanye jedva razgovaraju. Njihovo četvrto dijete uskoro dolazi, ali čini se da su udaljeniji nego ikad i uopšte ne provode vrijeme zajedno”, otkrio je neimenovani izvor blizak paru.

Резултат слика за kim and kanye

“Kim pokušava živjeti svoj život, snima reality, bavi se modom i djecom. Kanye i njegovi problemi joj uzrokuju stres i brine se za njihov brak”, dodaje izvor i navodi da West često otkriva projekte u koje usmjerava svu strast, a Kim onda ostavlja po strani. Tako je trenutno zaluđen duhovnim susretima na kojima pjeva, a zbog kojih se Kim nedavno suočila s kritikama na račun izgleda petogodišnje kćeri koja se, smatraju mnogi, pojavila neprimjereno odjevena i našminkana.

Резултат слика за kim kardashian daughter church

Međutim, najslavnija sestra Kardashian svog supruga voli pa ga ne namjerava ostaviti, upozorava izvor, tim više što će postati roditelji četvrtog djeteta koje će, kao i njihovu kćer Chicago, roditi surogat majka.

Резултат слика за kim kardashian children

Napetostima na relaciji Kardashian – West pridonose i uzbuđenje i stres uoči dolaska još jednog člana porodice, Par već ima troje zajedničke djece: North, Sainta i Chicago. Prvo dvoje djece Kim je rodila sama, dok je za treće i četvrto odabrala pomoć surogat majke. Naime, to je bio i savjet doktora jer bi još jedna trudnoća i porođaj bili prerizični za njeno zdravlje.

 

Index

 

Danas objavljeno

Sarah Jessica Parker objavila prvu fotografiju okupljene ekipe “Sex i grada”

Vanja A

Nepoznati ponuđač platio 45 miliona KM za desetominutno putovanje u svemir s osnivačem Amazona

V.R.

Kako da otkrijete da li on flertuje s vama?

V.R.

Ostavite komentar