28. Oktobra 2019.

Kim iskoristila prijateljice za promociju: ‘Ništa ti nije sveto’

Big Portal

Kim Kardashian West proslavila je 39. rođendan u društvu najbližih i najdražih. I dok se neki odluče za zabavu na kojoj se većina “sašije” kao haljinica, starleta je željela mirniju atmosferu i prijateljice, ali i sestre pozvala na party u krevetu. Nije se, začudo, pohvalila nekih skupocjenim poklonima koje je dobila, ali je isto tako i iznenadila svoje fanove time što je dokazala da je manipulatorka.

Rođendan su proveli odučene u Kiminu najnoviju kolekciju rublja u Palm Springsu u Kaliforniji. 

– Dovoljno je. Pokazala si ko si. Znaš da ćeš ionako zaraditi na toj liniji, ali pohlepa je učinila svoje. Umjesto da se zabavljate, koristiš ih za promociju. Ništa ti nije sveto – komentarisali su fanovi koji su je nedavno izvrijeđali zbog toga što je s djecom North (6), Saint (3), Chicago (1) i petomjesečnim Psalmom otputovala u Armeniju kako bi se krstila. 

– Nije ti to trebalo. U Armeniji te ionako ne poštuju jer ste ih osramotili, ovo je krštenje napravljeno s namjerom da se nekom svidiš – kudili su je. Od kad se njezin suprug i reper Kanye West (42)preobratio na vjeru i krstio, cijela porodica krenula je istim putem što obožavaoci smatraju samo prolaznim trendom. 

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare