Kim Cattrall otkrila zašto više ne želi glumiti Samanthu Jones - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kim Cattrall otkrila zašto više ne želi glumiti Samanthu Jones

AKO se još uvijek nadate trećem nastavku filma Seks i grad, sada ćete konačno prestati. Naime, iako je već nekoliko puta javnosti dala do znanja da više nikad neće nagovoriti Samanthu Jones, glumica Kim Cattrall sada je ponovo potvrdila da novog nastavka filma neće biti te je navela i razloge…

AKO se još uvijek nadate trećem nastavku filma Seks i grad, sada ćete konačno prestati.

Naime, iako je već nekoliko puta javnosti dala do znanja da više nikad neće nagovoriti Samanthu Jones, glumica Kim Cattrall sada je ponovo potvrdila da novog nastavka filma neće biti te je navela i razloge zbog kojih je donijela tu odluku.

“Nikad. To nije za mene”,  odgovorila je kratko i jasno na pitanje novinara Daily Maila bi li glumila u novom nastavku filma Seks i grad, a zatim je objasnila i zašto: “Tokom života svi stalno učimo, a ja sam naučila da želim raditi samo s dobrim ljudima i zabavljati se.” 

Kim je već ranije otkrila da između nje i ostalih kolegica iz serije postoje nerješive tenzije, pogotovo sa Sarah Jessicom Parker koja glumi Carrie Bradshaw i s kojom se čak i javno prepucavala na Instagramu. 

Naime, kada je u februaru prošle godine Kim preminuo brat, Sarah joj je na Instagramu izrazila saučešće, na šta je ova odgovorila objavom u kojoj je napisala: “Ne treba mi tvoja podrška u ovim teškim trenucima.” te je u opisu fotke dodala još: “Danas me upitala majka: ‘Kad će te ta licemjerka Sarah Jessica Parker ostaviti na miru?’ Tvoje neprestano pokušavanje samo naglašava koliko si bila okrutna i da si ostala ista. Nešto ću sada raščistiti. Ti mi nisi porodica. Ti nisi moj prijatelj. I zato ti govorim posljednji put da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi se prikazala dobrom djevojkom.” 

Tada je javnost doznala da glumice privatno nisu u dobrim odnosima, a kasnije je Kim u jednom intervjuu otkrila da je Sarah bila ljubomorama na nju na početku snimanja Seks i grada jer je tada bila najpoznatija glumica od njih četiri te da je okrenula i preostale kolegice protiv nje jer su se njih tri poznavale otprije.

Zanimljivo je i da je pred kraj prošle godine u javnost procurio još jedan mogući razlog zbog kojeg je Kim odbila biti u trećem nastavku filma Seks i grad, a problem je navodno bio u jednom neprimjerenom detalju iz scenarija koji se tiče 14-godišnjeg Bradyja, sina Mirande Hobbes (Cynthia Nixon) i Samanthe Jones. Naime, kako je za E! News otkrio anoniman izvor, Brady je na početku filma trebao biti uhvaćen tokom masturbacije, a zatim je trebao i slati fotke svog penisa u erekciji Samanthi. Degutantno, zar ne?

Zbog kojeg je tačno razloga Kim odbila ulogu, nije ni bitno jer su svi navedeni (ako su isitniti) dovoljni dobri.

Danas objavljeno

Pandemija godi superbogatima: “Ekstremna koncentracija ekonomske moći u rukama manjine”

Zeljka

Adel uvela stroga pravila na koncertu: Ulaz samo za one sa vakcinom i negativnim PCR testom

Zeljka

Tajna opstanka čuvene kućice na Drini: Kinezi su u kolonama čekali da dođu do nje

Zeljka

Ostavite komentar