1. Oktobra 2019.

Kijina elektrifikovana gama će uskoro postati bogatija za još nekoliko modela

Big Portal

Očekuje se da elektrifikovanu varijantu dobiju i modeli Ceed i XCeed. ” Proizvodnja modela XCeed i Ceed karavan u plug-in hibridnoj varijanti će početi u novembru u našem postrojenju u Žilini. Oba modela će se na tržištu naći već od početka sledeće godine. Takođe, u novembru će početi i proizvodnja “blago” hibridnog Ceed hečbeka”, rekao je Emilio Herrera, šef evrospksog odeljenja kompanije Kia.

“Postepeno će svaki Ceed model dobiti neku brstu elektrifikacije. Takođe razmišljamo i o potpuno električnoj verziji”, dodao je on.

Herrera je potvrdio i da koncept Imagine by Kia zapravo predstavlja uvod u serijski model. Taj model bi na tržište trebalo da stigne najkasnije za dve godine. “Imagine by Kia koncept koji smo predstavili u Ženevi će biti naše uvodno potpuno električno vozilo. Ono na tržište stiže 2021. godine”, rekao je on.

Koncept zapravo izgleda kao kombinacija nekoliko klasa vozila. On nije ni SUV, ni hečbek ni limuzina. Svakako ima odvažan dizajn, a u njegovoj kabini se nalazi čak 21 ekran.Naravno, niko ne očekuje da serijski model izgleda kao ovaj Imagine by Kia koncept.

Izvor:Vrelegume.rs
Render:Autoblog.rs/Autoexpress.co.uk

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare