Kijanu Rivs: Još uvek sam oženjen Vinonom Rajder - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kijanu Rivs: Još uvek sam oženjen Vinonom Rajder

Glumac Kijanu Rivs otkrio je u intervjuu za Esquire da je možda još uvek oženjen glumicom Vinonom Rajder

“Izveli smo ceo obred venčanja s pravim sveštenikom. Vinona kaže da smo vjenčani. Frensis Ford Kopola kaže da jesmo. Dakle, pretpostavljam da smo venčani pred Bogom”, rekao je 57-godišnji glumac.

Naime, pre nekoliko godina glumica je iznenadila obožavaoce kada je rekla da su se ona i Rivs možda slučajno venčali u pravom obredu dok su snimali film Drakula iz 1992. godine, koji je režirao Frensis Ford Kopola.

“Zaista smo se venčali u Drakuli. Ne, kunem se Bogom, mislim da smo venčani u stvarnom životu. U toj sceni Frensis je koristio pravog rumunskog sveštenika. Dakle, mislim da smo u braku”, rekla je Vinona Rajder za Entertainment Weekly u avgustu 2018 godine. Nakon što je shvatila da bi Rivs mogao da bude njen muž (barem u Rumuniji), počela je da na oslovljava “mužem” u razgovoru.

“Povremeno dobijem poruku: Zdravo, mužu. Nisam joj baš verovao, a onda je Frensis Ford Kopola, reditelj Drakule, javno rekao: Da, to se stvarno dogodilo, sveštenik je izveo pravu ceremoniju. Tako da izgleda da smo se Vinona i ja venčali”, rekao je glumac.

Kopola je potvrdio glumičinu teoriju, rekavši za The Guardian da je sveštenik izveo “prilično autentičnu” ceremoniju.

“Dakle, na neki način, kada smo završili snimanje, shvatili smo da su Keanu i Winona stvarno vjenčani kao rezultat ove scene”, rekao je u avgustu 2018. godine

Danas objavljeno

Forbs: Ilon Mask više nije najbogatiji čovek na svijetu

Vanja A

Supruga Aleka Baldvina prvi put progovorila o tragediji koja je njenu porodicu zavila u crno

Vanja A

Takmičar u njemačkom kvizu “Ko želi biti milioner?” dobio pitanje o BiH, trebala mu je pomoć

Vanja A

Ostavite komentar