Kija progovorila o pjevačici i priznala: Ne bih mogla da se pogledam u ogledalo - BIGportal.ba
Ex Yu

Kija progovorila o pjevačici i priznala: Ne bih mogla da se pogledam u ogledalo

Kristina Kija Kockar odgovorila je na pitanja koja intrigiraju javnost, pa je tom prilikom dala svoj sud o pevačici Milici Pavlović.

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Kristina Kija Kockar bez dlake na jeziku iznela je svoje mišljenje, pa je šokirala javnost svojim odgovorom o popularnoj estradnoj umetnici. Upitana da odgovori da li joj se dopada Milica Pavlović i da li bi bila sa ženom Kija je odgovorila – “Milica Pavlović je atraktivna kao devojka i sve to, ali mi se ne sviđa kao čovek”.

Kija je zatim prešla na prevare i otkrila šta ona smatra prevarom: “Meni je flertovanje, dopisivanje i davanje nekom nade prevara, a pogotovo ako nešto traje duže vreme. Smatram da je to isto, a najviše od svega boli izdaja kao čoveka, kada te neko izda na tom ljudskom nivou. Telesni čin je smešan”.

Tokom učešća u rijalitiju Kristinu Kiju Kockar tadašnji suprug Slobodan Radanović prevario je s Lunom Đogani, a ona je sada poručila – “Nikada nisam bila sa čovekom nakon njegove prevare, jer mi se zgadio… Ne bih mogla to sebi da dozvolim niti bih mogla sebe da pogledam u ogledalo”, rekla je Kija i otkrila ko je po njoj emotivniji žene ili muškarci.

“Mi žene smo po prirodi strastvenije i emotivnije, podložnije smo izlivima emocijama, takve smo rođene i to je neka naša prednost”, istakla je ona.

Izvor: Mondo

Danas objavljeno

Prirodno izdanje pjevačice

Vanja A

Darko Lazić priznao šta ga muči

Vanja A

Slađa Allegro snimila duet sa mlađim kolegom

Vanja A

Ostavite komentar