Kia na sajmu u Beogradu izlaže Europski auto godine - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Kia na sajmu u Beogradu izlaže Europski auto godine

Kia će predstaviti svoje novitete srpskoj publici na predstojećem sajmu BG Car Show koji se održava od 12. do 15.maja u Hali 1 Beogradskog sajma.

Imajući u vidu ekološku tematiku ovog sajma, Kia će kao posebnu eko-premijeru prikazati model Kia EV6 – najprestižniji automobil iz svoje game električnih automobila. Model EV6 nedavno se okitio i titulom Evropskog automobila godine (COTY 2022).

EV6 u sebi kombinuje veliku autonomiju i brzo punjenje baterija – do 528 km sa jednim punjenjem, a za dopunu od 10 do 80% baterije treba mu samo 18 minuta.

Posebno značajno mesto na štandu imaće i sajamska premijera – peta generacija modela Kia Sportage koja je nedavno startovala sa prodajom u našoj zemlji i zabeležila dobre prodajne rezultate već u prvim danima kampanje.

Nakon 50 dana od početka prodaje preko 160 novih Sportage vozila dobilo je svoje vlasnike u Srbiji.

Kompanija Kia Auto d.o.o. navodi da je obezbedila dovoljne količine ovog modela na lageru za isporuku odmah, a određene količine su već unapred poručene tako da vozila kontinuirano pristižu.

Za ovogodišnji sajam automobila u Beogradu, Kia je spremila i posebne sajamske popuste za novi Sportage, koji idu i do 5.700 evra. Uz ove popuste, Sportage se može kupiti po ceni od 24.299 evra.

Kia Stonic (Foto: Kia promo)

Na štandu u Hali 1 biće izložen još jedan prodajni adut korejskog brenda – Kia Stonic, krosover u B-SUV segmentu. I kod ovo modela kupci mogu računati na sajamske uštede koje idu i do 3.200 evra, a cene startuju od 14.999 evra.

SUV/krosover ponudu na štandu Kije kompletira i najatraktivniji predstavnik aktuelne Ceed porodice modela – Kia XCeed.

Uz popuste do 2.500 evra, novi XCeed se može kupiti za 21.499 evra.

Kako je saopšteno, sajamska Kia ponuda važi samo do 15.maja, a pod identičnim uslovima je dostupna ne samo na sajmu u Beogradu već i kod svih ovlašćenih Kia zastupnika u Srbiji.

Kia XCeed (Foto: Kia promo)

B92.

Danas objavljeno

Čuveni magazin izabrao najbolje automobile 2022. godine

Zeljka

Koliko košta novi VW kombi na struju

Vanja A

Bentley Bentayga EWB

Vanja A

Ostavite komentar