12. Maja 2022.

Khloe Kardashian pred kamerama doznala da je njen dečko napravio dijete drugoj

Big Portal

– U tom trenutku naša ekipa je bila tamo. Došli smo snimiti nešto rano ujutro i ta vijest je izašla. Imamo taj trenutak snimljen, rekla je producentica Danielle King za US Weekly.

Prošle godine Daily Mail je otkrio da je protiv NBA košarkaša podignuta tužba za utvrđivanje očinstva nad dječakom. Sudski dokumenti otkrili su da je trenerica Maralee Nichols tužila Thompsona i tražila da uzdržava njihovo dijete te joj nadoknadi medicinke troškove i druge troškove vezane uz trudnoću.

– Znam da je publici to teško shvatiti i da misle da smo se vratili nešto snimiti, no toliko je autentičnih trenutaka snimljeno samo zato što smo većinu vremena bili u kući. Skoro uvijek je neka kamera radila, pojasnila je producentica.

DNK test kasnije je potvrdio da je Thompson otac dječaka, a on se javno ispričao Khloe s kojom se u to vrijeme tek pomirio.

https://www.instagram.com/p/CQok4UlLuzJ/?utm_source=ig_web_copy_link

U tužbi je navedeno da je Thompson želio da prekine trudnoću, rekao joj da ne planira sudjelovati u djetetovom životu te je pokušao podmititi. U decembru je košarkaš podnio tužbu kojom je želio spriječiti Nichols da s medijima dijeli detalje njihovog odnosa. U januaru je pak morao na Instagramu potvrditi da je dobio treće dijete.

– Danas je DNK test potvrdio da imam dijete s Maralee Nichols. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke, napisao je.

https://www.instagram.com/p/CB82gPKl4b7/?utm_source=ig_web_copy_link

– Sada kada je utvrđeno očinstvo, veselim se zajedničkom odgoju našeg sina. Iskreno se ispričavam svima koje sam povrijedio ili razočarao, poručio je.

Zatim je direktno razgovarao s Khloe, s kojom je bio u romantičnoj vezi u vrijeme kada je začeo dijete s Nichols, u martu 2021.

Nichols je ranije ispričala da su se seksali nakon proslave njegovog rođendana u Houstonu. Samo nekoliko sati prije nego se susreo s Nichols, Thompson je na Instagramu izjavljivao Khloe svoju ljubav.

Thompson i Kardashian (37) u vezi su s nekoliko prekida bili od 2016. godine, a zajedno imaju četverogodišnju kćer True. Osim toga, košarkaš ima petogodišnjeg sina Princea s manekenkom Jordan Craig.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare