28. Oktobra 2021.

Kežman: Vidić mi je rekao da nije imao nikakve veze s tim

Big Portal

Sa reprezentativnim štoperom okršaj je imao na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, nekoliko dana pre utakmice sa Holandijom.

Na tom treningu najpre je Vidić uklizao sa obe noge Kežmanu, da bi mu ovaj kasnije uzvratio laktom. Situacija je ubrzo kulminirala.

“Sledeći put kad mi je dolazila lopta Nemanja se zaleti i klizeći start u mene sa obe noge otpozadi. Bukvalno me okrenuo naglavačke. Tu sam koleno malo povredio. Srećom bilo je samo nagnječenje meniskusa. Posle smo pričali o svemu i kasnije smo bili ok. Ali ja posle tog prvenstva nikada nisam dobio poziv za reprezentaciju. Ne znam zbog čega. Neko je posle pokušao da preko njega opere svoju odluku da me ne zove u reprezentaciju pa su rekli kako Vidić navodno uslovio – ili će igrati on ili ja. Ja jesam igrao sjajno ali je on u tom trenutku bio veći igrač. Posle sam pričao sa Nemanjom i rekao mi je da to nije imalo nikakve veze sa njim”, rekao je Kežman.

Kežman se prisetio i sukoba sa Mijatovićem, koji se ljutio zato što je selektor Milovan Đorić, umesto njemu i Miloševiću, šansu ukazao Kežmanu i Druloviću.

Srdjan Stevanovic/Starsport

“Sastanak u u podne, pre ručka. Peđa dolazi i kaže – Momci samo da se pozdravim, ja ne mogu da prihvatim odluku da danas ne igram. To je iznad nekih mojih rezona. Potom se zahvalio Đoriću i saigračima, izvinio se i napustio hotel. Posle utakmice zove me Peđa i kaže da sam ga ispalio. I tada mi on kaže da ima informaciju da sam ja dva dana pre utakmice znao da ću igrati a da sam se pravio lud. Ja sam mu ispričao šta se zaista desilo, i posle je on sklopio celu priču tako da je taj odnos izglađen”, ispričao je Kežman.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare