Kevin Spejsi sada dužan i producentima serije "Kuća od karata" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kevin Spejsi sada dužan i producentima serije “Kuća od karata”

Holivudski glumac Kevin Spejsi (62), dobitnik dva Oskara, moraće da plati skoro 31 milion dolara producentskoj kompaniji MRC koja ga je 2017. godine otpustila sa seta serije “Kuća od karata” zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, odlučio je sud u SAD-u nakon što je odbijena njegova žalba.

Iz MRC-a su tužili Spejsija jer su njegovim otpuštanjem izgubili značajan prihod koji im je donosila serija koja se bavila političkim spletkama u Vašingtonu.

Pre pet godina Spejsijeva karijera naglo je prekinuta zbog niza optužbi za seksualno zlostavljanje, pa su producenti morali uveliko da menjaju radnju šeste sezone “Kuće od karata”. Sud je još 2020. godine dao za pravo producentskoj kući prosudivši kako je Spejsi svojim ponašanjem prekršio pravila ugovora, na šta se glumac žalio, ali je ta žalba odbijena.

Spejsi je u Britaniji optužen za pet kaznenih dela koja su se dogodila između 2005. i 2013. godine – četiri tačke za seksualno zlostavljanje dodirivanjem i težu optužbu za navođenje osobe na seksualni čin bez pristanka. Prošlog meseca dogovoreno je kako će se suđenje održati 6. juna sledeće godine.

Spejsi poriče da je bilo koga seksualno uznemiravao.

Taj 62-godišnjak je osvojio Oskara za najboljeg glumca u “Američka lepota” i najboljeg sporednog glumca u “Dežurni krivci, a u seriji “Kuća od karata” tumačio je lik beskrupuloznog političara Frenka Andervuda.

Danas objavljeno

Parče papira prodato na aukciji za više od 200.000 funti?!

Vanja A

Slavne dame koje nisu imale intimne odnose prije prve bračne noći, razlozi će vas sigurno iznenaditi

Vanja A

Heidi Klum u djetinjstvu imala hit frizuru, da li biste je prepoznali?

Vanja A

Ostavite komentar