26. Decembra 2020.

Kevin Spejsi posvetio božićni video svima koji pate

Big Portal

Glumac, koga nema u Holivudu otkako ga je Entoni Rep optužio za seksualni napad 2017. godine, sada je podelio dvominutni video u kojem je obećao nadu svima koji razmišljaju o samoubistvu.

“Ako stojite na mestu na kojem više ne možete stajati, ako patite i trebate pomoć, ako osećate krivicu ili sram, ako se borite sa svojim identitetom, ako ste saterani uza zid ili osećate da za vas ne postoji put, bez obzira na vašu situaciju, obećavam vam da put postoji i da u ovo vreme, vreme praznika i kasnije, čak i ako to ne osećate, postoje ljudi koji razumeju i mogu pomoći”, rekao je Spejsi.

“Niste sami”, poručio je.

Spejsi, sedeći na klupi blizu vode, rekao je da su mu se mnogi obratili 2020. godine i ispričali mu o svojim borbama.

“Moja sposobnost da budem tu za njih zaista je moguća samo zbog mojih teškoća”, rekla je zvezda filma “Dežurni krivci”.

“I premda mi je bila čast pružiti podršku, moram reći, iskreno, to je i van mojih mogućnosti. Veće je od mene”, objasnio je.

Otkako je Rep prvi put otkrio navodni napad u 14. godini, desetine muškaraca oglasili su se sa sličnim optužbama protiv Spejsija. Glumac, za kojeg se doznalo da je homoseksualac kad je negirao Repove navode, negirao je bilo kakvu nezakonitost.

Video završava brojem telefonske linije za prevenciju samoubistva i Spejsijevim obećanjem gledaocima da će “biti bolje”.

https://www.instagram.com/tv/CJMJWD-l-UI/?utm_source=ig_web_copy_link

Izvor: Nova

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare