Kevin iz "SAM U KUĆI" otkrio šta se godinama DOGAĐALO u KREVETU SA MAJKLOM - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kevin iz “SAM U KUĆI” otkrio šta se godinama DOGAĐALO u KREVETU SA MAJKLOM

Jedan od aktera dokumentarca “Odlazak iz Nedođije” Džejms Sejfčak otkrio je da je Majkl Džekson u hodniku do svoje spavaće sobe imao alarmni sistem koji ga je upozoravao da se neko približava sobi dok je on u njoj bio s dječacima.

Glumac Mekoli Kalkin, zvijezda kultnog filma “Sam u kući”, koji se od djetinjstva družio s Džeksonom, istu stvar je rekao još prije 14 godina na sudu. “Postojao je taj prolaz sličan hodniku, a ako se neko približavao vratima spavaće sobe, počelo bi da zvoni, ding-dong, ding-dong. Kad bi neko dolazio, čuli biste taj alarm”, istakao je Kalkin 2005. tokom svjedočenja u korist kralja popa.

Podsjetimo, upravo je nakon svjedočenja ovog glumca Džekson oslobođen optužbi za zlostavljanje djece.

Bili su nerazdvojni do Mekolijeve 14. godine
BILI SU NERAZDVOJNI DO MEKOLIJEVE 14. GODINE FOTO: PROFIMEDIA

Inače, u dokumentarcu Sejfčak istakao je da bizarni hodnik nije bio jedina stvar sumnjive prirode na ranču Neverland, već da je tamo postojao i čitav niz soba koje su pjevaču služile za zlostavljanje dječaka.

“Meni je to bilo normalno. Znam da je to svima neka velika stvar, ali meni je bilo normalno prijateljstvo. Lako je reći da je bilo čudno, ali zaista nije, jer je imalo smisla”, osvrnuo se Kalkin na svoj odnos sa Majklom. Dodao je da je ljudima to prijateljstvo čudno samo zato što je Džekson bio “najpoznatija osoba na svijetu”.

Inače, kada su ga na sudu 2005. upitali da li ga je Džekson ikada dodirivao, jednostavno je odgovorio: “Apsolutno ne”, pa dodao: “Koliko znam, nikad me nije zlostavljao. Mislim da bih shvatio da se nešto tako događalo”, izjavio je.

Na sudu je istakao i da njegovi roditelji nisu videli nikakav problem u tome da dijeli krevet s Džeksonom, a priznao je da mu je pjevač poklonio Rolex sat i da su umjeli satima da pričaju telefonom.

Redovan gost na ranču
REDOVAN GOST NA RANČU “NEVERLAND” FOTO: PROFIMEDIA

Kalkin je tada pričao i da je u istom krevetu s Majklom spavao “bar deset puta”, a ranč “Neverland” je prestao da posjećuje kada je napunio 14 godina. Interesantno je da su Sejfčik i Vejd Robson, akteri pomenutog dokumentarca, istakli da su imali 14 godina onda kada je Džekson prestao da ih zlostavlja. Kad se glumac vratio na ranč kao 17-godišnjak, više uopšte nije spavao kod Džeksona u krevetu: “Nakon toga bih uvijek spavao u djelu za goste, jer mi je moja privatnost postala važnija”, tvrdio je.

Kad su se u javnosti pojavile prve optužbe za zlostavljanje djece, Džekson je pozvao Mekolija i rekao mu: “Nemoj da brineš o tome. Sad samo moraš da mi budeš prijatelj”.

Inače, osvrnimo se i na spekulacije koje su isplivale 2009. godine – da je upravo ovaj glumac otac najmlađeg Džeksonovog sina Princa Majkla II. Naime, tada su krenule glasine da je Mekoli donirao spermu kako bi kralju popa pomogao da dobije sina sa još uvijek nepoznatom surogat majkom. Na pitanje novinara da li je to istina, glumac nije želio da odgovori.

Kruže glasine da je Mekoli otac Džeksonovog najmlađeg sina
KRUŽE GLASINE DA JE MEKOLI OTAC DŽEKSONOVOG NAJMLAĐEG SINA FOTO: PROFIMEDIA

Zvijezda filma “Sam u kući” demantovala je da ga je Džekson ikad zlostavljao, a Džeksonovi nasljednici dokumentarac “Odlazak iz Nedođije” nazvali su “jednostranim”.

Podsjetimo, 2003. je svjetlost dana već ugledao dokumentarac Martina Bašira “Život s Majklom Džeksonom”, u trenutku kada je kralj popa još uvijek bio živ. U filmu je Džekson odgovorio na pitanje zašto on kao 44-godišnji muškarac spava u istoj sobi sa dječacima.

Glumac ostao veran svojim tvrdnjima
GLUMAC OSTAO VERAN SVOJIM TVRDNJIMA FOTO: PROFIMEDIA

“Deci treba ljubav i nježnost. Roditelji ih zapuštaju i stalno su na računarima. Samo želim da im pružim ljubav”, rekao je tada Džekson. Nakon te njegove rečenice, uslijedila je scena koja je izazvala gađenje kod većine – Džekson je kamerama predstavio svog 12-godišnjeg “prijatelja”, dječaka koji se u tom trenutku liječio od raka. Sve vrijeme intervjua, Džekson ga je grlio, držao za ruku i govorio da ga voli.

“Najljepše je dijeliti krevet s nekim koga voliš”, rekao je Majkl Džekson, a dječak je tada izjavio da mu je pjevač rekao “Ako me voliš, spavaćeš sa mnom u krevetu”.

S.P.

Danas objavljeno

Tata Makaroni dao sinu ime HTML

Zeljka

Buran život Fare Fosit i Rajana O’Nila: Droga, prevare, problematičan odnos sa djecom

Zeljka

Nova “igračka” Džefa Bezosa?

Zeljka

Ostavite komentar