Ketrin Zita Džons ponosno pokazala bore, a tajna dobrog izgleda je u OVOM modelu haljina - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ketrin Zita Džons ponosno pokazala bore, a tajna dobrog izgleda je u OVOM modelu haljina

Važi za najlepšu ženu sveta i ni malo se stidi bora, jer Ketrin Zita Džons ima tajnu.

Ketrin Zita Džons je objavila lepu porodičnu vest. Lepa glumica je na odmoru na Majorci sa suprugom Majklon Daglasom i dvoje dece.

Ketrin Zita Džons na jahti na Majorci

Ketrin Zita Džons je pobegla iz NJujorka i otišla na Majorku, a u ovom španskom letovalištu ima vilu. NJima su se pridružili roditelji Ketrin Zite Džons Patriša i David, koji su doleteli iz Velsa.

Ovo je prvi put da je Ketrin videla roditelje od kada je počela pandemija. To je odmah podelila sa pratiocima. Objavila je selfi na kojem se vidi da blista od sreće.

– Volim što sam sa mamom i tatom posle toliko vremena. Oni su najbolji, pružaju mi toliko zadovoljstva. Tako sam blagoslovena, iskreno blagoslovena – napisala je Ketrin Zita Džons.

Na slici holivudska zvezda izgleda glamurozno iako je obučena u “običnu” letnju haljinu. Nalaze se na jahti i uživaju u odmoru. Ona uvek nosi široke i midi haljine i tvrdi da je decentnost tajna izgleda žene u “izvesnim godinama”:

Ketrin Zita Džons ponosno pokazala bore

Međutim, svi su bili iznenađeni što je Ketrin Zita Džons bez šminke ponosno pokazala bore na licu! Ketrin izgleda prirodno, a vitku liniju održava redovnim vežbanjem i pažljivim odabirom hrane.

Ketrin Zita Džons je jedna od retkih glumica koja nije imala operacije lica, niti zatezanja, a grudi su joj, takođe, prirodne. Ketrin Zita Džons je oduvek naglašavala zdrav stil života.

Deca Ketrin Zite Džons

Ketrin Zita Džons sa Majklom Daglasom ima dvoje dece Dilana (20) i Karu (18) koji se, takođe, bave filmskim poslom.

– Ćerka svira klavir, a sin bas gitaru. Slušaju disko muziku i “Roling stounse”, jer uživaju u svemu – rekla je glumcia u jednom interjuu.

Ketrin je nedavno objavila video u kojem vežba jogu u kupaćem kostimu na palubi jahte.

Danas objavljeno

Ko u Zagrebu zarađuje skoro 3.000 evra mjesečno?

Zeljka

Ljudi nemaju ništa protiv seksa sa robotima

Zeljka

Proglasila štrajk nakon optužbe muža da samo on čisti, pa poslije slikala haos koji je nastao u kući

Zeljka

Ostavite komentar