Kerol pred povratkom u Njukasl - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Kerol pred povratkom u Njukasl

Uprava Njukasla čini sve ne bi li do početka prvenstva pojačala tim, a iznenađenje može biti povratak napadača Endija Kerola. Po imenovanju Stiva Brusa na mesto menadžera popularnih “svraka”, uprava na čelu sa Majkom Ešlijem se dala na posao i uskoro bi mogli da se vide rezultati. Kako stvari stoje,…

Uprava Njukasla čini sve ne bi li do početka prvenstva pojačala tim, a iznenađenje može biti povratak napadača Endija Kerola.

Po imenovanju Stiva Brusa na mesto menadžera popularnih “svraka”, uprava na čelu sa Majkom Ešlijem se dala na posao i uskoro bi mogli da se vide rezultati.

Kako stvari stoje, Njukasl je uspeo da obezbedi dolazak Brazilca Žoeltona iz ekipe Hofenhajma, ali Brus želi još jednog iskusnog golgetera.

Brazilac će biti plaćen oko 40 miliona evra, ali zato bi mnogo lakše bilo dovesti Endija Kerola, koji je ranije igrao za Njukasl i jedan je od miljenika navijača kluba sa severa Engleske.

Kerolu je istekao ugovor sa Vest Hemom gde je proveo šest godina. Povrede su imale uticaja na njegove igre, pa je sada u potrazi za novim klubom i čini se da Njukasl nije loša opcija.

Naravno, ostaje da se vidi šta će se dogoditi, posebno jer je Kerol prešao tridesetu.

Inače, Njukasl je u prijateljskom meču na turneji u Aziji pobedio upravo Vest Hem sa 1:0 golom Japanca Mutoa.

Danas objavljeno

Spektakularan potez Kecmanovića kad je bio na rubu poraza

Zeljka

Čilić eliminisan, Rus čeka Đokovića

Zeljka

Šta čeka Đokovića danas u Astani?

Zeljka

Ostavite komentar