"Kerber" nastavlja s radovima, psi u azilu dobijaju park i bazen - BIGportal.ba
Banja Luka

“Kerber” nastavlja s radovima, psi u azilu dobijaju park i bazen

Udruženje građana “Kerber” svakodnevno radi na poboljšavanju uslova za pse u njihovom azilu, a oni će ubrzo dobiti i svoj park upotpunjen drvećem, klupama i igračkama, kazao je Goran Milojević, predsjednik Udruženja, za “Nezavisne”.

“U aprilu smo počeli sa drugom fazom naših radova, gdje ćemo azil obogatiti klupama, drvećem, a na ljeto i bazenom za pse”, kazao je Milojević.

Istakao je da su dugo očekivane radove na osnovnoj kontrukciji azila uspješno završili, kada su sanirali krov, nakon čega su okrečili zidove s unutrašnje i spoljašnje strane.

“Mnogo nam je značilo što smo obezbijedili ispust, koji je omogućio slobodno kretanje psima, te ih ne ograničava samo na bokseve”, kazao je Milojević.

Objasnio je da će drveće posaditi oko ispusta, što će azilu dati izgled parka, a kako kaže, unutar ispusta će obezbijediti bazen da se psi mogu na ljeto rashladiti.

“Očekujemo da ćemo do kraja ljeta uraditi sve što smo planirali i na taj način psima obezbijediti najbolje moguće uslove”, kazao je Milojević.

Nezavisne novine

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 30.novembar 2022. godine

Vanja A

Prvi put sredstva u budžetu za brojne nove investicije

M.

Poboljšanje uslova za pse: Nastavljeno uređenje prostora u azilu na Manjači

M.

Ostavite komentar