Kejti Peri pokrenula glasine o tajnoj udaji za Orlanda Bluma - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kejti Peri pokrenula glasine o tajnoj udaji za Orlanda Bluma

Američka pop zvezda Kejti Peri uspela je da pokrene glasine o udaji za glumca Orlanda Bluma, godinu dana nakon što su dobili ćerku Dejzi.

Nekoliko nedelja su sa ćerkom i bliskim prijateljima uživali na egzotičnim Havajima i sad su se vratili u Los Anđeles.

Dežurnim paparacima koji su ih uočili u šetnji holivudskom prestonicom posebno je zapao za oko novi prsten na ruci pop zvezde kojim je uspela da pokrene glasine o tajnoj udaji za zvezdu franšize “Gospodar prstenova”, a njihovi portparoli glasine o venčanju još nisu potvrdili niti su ih demantovali.

Kejti Peri i glumac Orlando Blum svoju vezu su krunisali veridbom u februaru 2019, a u avgustu prošle godine postali su roditelji devojčice Dejzi.

Njihova ljubavna veza počela je 2016. da bi raskinuli naredne godine i pomirili se početkom 2018. na Maldivima. Pre veze sa Blumom, Keti Peri je dve godine bila udata za komičara Rasela Brenda, dok je Blum tri godine bio u braku sa australijskom manekenkom Mirandom Ker sa kojom ima desetogodišnjeg sina Flina.

Kejti i Orlando svoju vezu su planirali da krunišu brakom 2019. godine, ali su to odložili za prošlo leto, kada je bračne zavete trebalo da razmene u Japanu. Tada je došlo do novog odlaganja zbog Kejtine trudnoće i pandemije koronavirusa, a kada bi sklapanje braka došlo na red, navodno su u planu imali da održe dva venčanja, jedno “lokalno” i jedno na nekoj posebnoj destinaciji koja se, po svemu sudeći, odnosila na Havaje.

https://www.instagram.com/p/CMfeG4Khl2k/?utm_source=ig_web_copy_link

Danas objavljeno

Nekoliko prednosti odrastanja djece uz kućne ljubimce

Vanja A

Otac princeze Charlene progovorio o njenom zdravstvenom stanju

Vanja A

Tinejdžer tužio auto školu jer je pao na vozačkom ispitu!

Vanja A

Ostavite komentar