Kejti Peri o majčinstvu: "Sama nisam mogla ni da se obrišem" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kejti Peri o majčinstvu: “Sama nisam mogla ni da se obrišem”

Pevačica Kejti Peri otkrila je kako su je prvi meseci majčinstva naučili da su žene najmoćnija bića na planetu,jer nikad nije ni slutila koliko žena može da se žrtvuje, posveti detetu, izdrži umor, glad, stres, bolove.

Peri nije jedna od žena koje će o majčinstvu da kažu tek nekoliko floskula. O svom postporođajnom iskustvu govori vrlo direktno i bez ulepšavanja.

Pevačica i njen verenik, glumac Orlando Blum, u avgustu su dočekali svoje prvo zajedničko dijete, Dejzi Dav Blum. Iako je Peri bila vrlo otvorena prema radosti i čudima majčinstva, takođe je vrlo realistična oko onih manje idiličnih delova.

“Niko ne govori o prvih šest nedelja nakon što ste dobili dete. Bože, kakvo je to ludo i haotično razdoblje, kakva emocionalna i fizička vrteška”, rekla je Peri tokom intervjua za “Jimmy Kimmel Live!” u ponedeljak.

Objasnila je da je njen album “Osmeh” izašao nedugo nakon što se Dejzi rodila, pa su se stvari malo razlikovale od ostalih njenih ploča.

“Znate, u svakom drugom ciklusu albuma dogodila bi se neka vrsta proslave ili zabave ili večere. Ali ovaj put, porodila sam se i već dobila najveći poklon od svih za mene, a onda je moj album izašao sutradan, bila sam u bolnici i nisam mogla da se obrišem nakon WC-a. Rekla sam sebi da je to za mene najneobičniji dan izdanja albuma”, otkrila je.

Peri je bila neverovatno iskrena u vezi sa transformacijom svog tela kroz trudnoću i roditeljstvo.

Krajem avgusta podelila je selfi iz ogledala u kupatilu na kom se vidi kako nosi grudnjak za dojenje i donji veš za posle porođaja.

Ispratila je to u oktobru fotografijom sebe u haljini sa kravljim šara i smešnim opaskama na izdanje koje obavlja u pauzama dok radi na “American Idol”-u.

U ponedjeljak se Peri pojavila u emisiji “Live with Kelly i Ryan” i govorila više o svom životu novopečene mame.

Govorila je o svojoj rutini i povratku na posao nakon što je dočekala svoju devojčicu.

“Počela sam da snimam 4. sezonu Američkog idola pet nedelja nakon što sam se porodila. I nisam to planirala. Bilo je užasno intenzivno, rodiš, vratiš se na posao i dalje dojiš, i razmišljaš zašto žene to rade. O Bože, stvarno nije lako”, prisetila se.

Zaključila je podelivši zahvalnost za snagu majki i ostalih žena: “Žene su najmoćnija bića na planeti”.

Danas objavljeno

Preminula slavna oskarovka i pjevačica čuvenog hita iz filma „Flešdens“

Zeljka

Novi dom za Pedington plišane mede donijete kraljici Elizabeti

Zeljka

Zašto svinje u soliteru nekoga raduju – a druge ozbiljno zabrinjavaju

Zeljka

Ostavite komentar