Kejt Vinslet o intimnim scenama: "Zato je bilo čudnih situacija" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kejt Vinslet o intimnim scenama: “Zato je bilo čudnih situacija”

Kako bi se sprečile neprijatne situacije na snimanjima filmova u kojima ima i scena seksa uvedena je osoba koja koordinira snimanje takvih scena. Takvu promenu među prvima je pozdravila Kejt Vinslet koja je, govoreći za podcast “How I Found my Voice”, izjavila kako bi bila srećnija da su se takve osobe pojavljivale ranije na snimanju njenih filmova.

“Da su barem ranije takve osobe dolazile na snimanje filmova. Ta osoba bila bi moj prijatelj, ona vrsta prijatelja kom bi mogla da kažem ‘Možeš li da mu objasnš da ne stavlja svoju ruku ovde’. Nije na meni da takve stvari govorim, zato je bilo čudnih situacija”, objasnila je Kejt Vinslet.

Ona trenutno snima novu seriju “Mare Of Easttown 2” i odlučila je da lično preuzme ulogu osobe koja koordinira snimanje intimnih scena. Na taj način pomogla je 20-godišnjoj Anguri Rajs koja glumi u seriji i koja je morala da snimi upravo takvu scenu.

“U toj sceni nije bilo navedeno da će se skidati odeća pa su producenti smatrali da ne treba da imaju koordinatora snimanja intimnih scena. Meni se činilo da je ona prilično nervozna. Zato sam joj rekla ‘Biću tu za tebe. Ostaću ovde, neću otići sa snimanja’. Ona mi je na to odgovorila ‘Hvala Bogu Kejt, puno ti hvala'”, opisala je Kejt Vinslet koja je rekla kako je to uradila da bi se njena koleginica osećala bolje i sigurnije, odnosno kako bi znala da ima nekog ko će da kaže “Sada ćemo prekinuti snimanje. Osećaju li se svi dobro?”, navodi “Headliner”.

“Ponekad se ni reditelji ne osećaju prijatno kada razgovaraju s glumcima o pripremama za snimanje intimnih scena, čak i ako je u pitanju samo poljubac”, dodala je slavna glumica.

Danas objavljeno

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Dakota Džonson ima najsmešniji odgovor na komentar “haljina ti je prekratka”

Vanja A

Plava će obojiti sve zimske outfite

Vanja A

Ostavite komentar