KEJT PONOVO TRUDNA? Nosi blizance, Vilijam strahuje zbog njenog ZDRAVSTVENOG PROBLEMA - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

KEJT PONOVO TRUDNA? Nosi blizance, Vilijam strahuje zbog njenog ZDRAVSTVENOG PROBLEMA

Velika Britanija je na nogama zbog glasina da je Kejt Midlton, prema pisanju britanskih tabloida, ponovo u drugom stanju.

Kejt Midlton je, navodno, četvrti put trudna i nosi blizance, piše tabloid Glob. Međutim, kako pišu, princ Vilijam je veoma zabrinut jer Vojvotkinja od Kembridža ima problema sa trudničkom hiperemezom. U pitanju je trajno, jako, trudnoćom uzrokovano povraćanje koje izaziva dehidraciju, često s poremećajem elektrolita, ketozom i mršavljenjem.

Kako se navodi, Kejt se sa ovim problemom suočila i u prethodne tri trudnoće, piše Blic.

– Kada su saznali da je trudna, odmah su rekli kraljici, odnosno, ona je i jedina kojoj su rekli. Nakon što su na ultrazvuku vidjeli dva otkucaja srca, Vilijam je pretrnuo od straha. Kejt je imala više problema s trudnoćama nego što su to otkrivali u medijima. Njen pritisak je jako povišen i postao je opasan nedjeljama prije porođaja. Bilo joj je naređeno da leži u krevetu i ne pomjera se kako bi spasila živote svoje djece – rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.
– Dovoditi u pitanje sopstvene odluke, sopstveno mišljenje i sve te stvari, to počinje čim dobiješ dijete – rekla je ona i dodala:

– Potpuno sam potcijenila uticaj i promjenu koju je to unijelo u naš život.

Kejt Midlton i princ Vilijam, podsjetimo, imaju kćerku Šarlot (4) i sinove Džordža (6) i Luisa (1).

Danas objavljeno

Fotografije morskog svijeta koje će ti oduzeti dah

Vanja A

Djeca preminulog repera nosiće njegov pepeo u ogrlicama

Vanja A

10 najspektakularnijih drevnih pećina na svijetu

Vanja A

Ostavite komentar