Kejt Midlton u Irskoj: Potvrdila povratak omraženog modnog komada - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kejt Midlton u Irskoj: Potvrdila povratak omraženog modnog komada

Poslednjih meseci u modu su se vratili pojedini modni trendovi kojima se mnogi nisu veselili.

Naramenice i puf rukavi neki su od primera takvih trendova, a sigurni smo i trend čiji je povratak sada potvrdila Kejt Midlton mnogima na crnoj listi.

Vojvotkinja je za službenu posetu Dablinu sa suprugom princom Vilijamom obukla haljinu i kaput u nijansama zelene boje, jednog od nacionalnih simbola Irske, a i princ je stavio zelenu kravatu.

Foto: Gettyimages/ Pool / Pool

Kejt je iz aviona izašla u elegantnom tamno zelenom strukiranom kaputu ispod kog se nazirala šarena haljina u različitim nijansama iste boje. Sa kaputom je ukombinovala salonke dok je u ruci nosila jarko zelenu torbicu.

Foto: Gettyimages/ Pool / Pool

Kada je skinula kaput, Kejt je otkrila i da se radi o haljini mnogima omraženog takozvanog peplum kroja, koji naglašava kukove i koji je ove godine osvojio još neke slavne dame.

Foto: Gettyimages/Pool / Pool

Glumica Margo Robi se na ovogodišnjoj dodeli nagrada Bafte, na kojoj je bila i vojvotkinja Kejt, pojavila u elegantnoj crnoj haljini peplum kroja dok je njena kolegica Serše Ronan za dodelu Oskara svoju jednostavnu haljinu koju je prethodno nosila na Bafte dodeli nagrada prekrojila u upečatljiv model sa velikim peplum volanom u struku.

Foto: Gettyimages / Gareth Cattermole / Staff
Foto: Gettyimages/Amy Sussman / Staff

Danas objavljeno

Povratak Heder Loklir – u mini haljini na premijeri filma

Zeljka

Izvršni direktor kompanije Nike priznao da je ubio tinejdžera – zbog toga ispaštao

Zeljka

Dodjela nagrada Zlatni Globus odložena za januar

Zeljka

Ostavite komentar