Kejt Midlton ponovo trudna?! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kejt Midlton ponovo trudna?!

Šuška se o novoj prinovi u kraljevskoj porodici…

Megan Markl uskoro bi trebalo da se porodi, a kako se priča, na svijet će donijeti dječaka. Kraljevska porodica je presrećna zbog prinove ali ne i zbog Meganinih zahtjeva jer je tražila da se ne porađa u bolnici kako je fotografi ne bi uslikali odmah po izlasku iz iste.

Iako tako nalažu kraljevska pravila, ne čudi ukoliko se to stvarno ne gododi s obzirom na to da je poznato da Megan svako drugo pravilo krši.

A upravo zbog Megan i njene trudnoće ćuti se i o trudnoći Kejt Midlton. Kako piše britanski “Miror”, već uveliko se šuška o tome da će i Kejt i Vilijam uskoro dobiti još jedno dijete.

– Već je dovoljno konkurencije i svađa među braćom i snajama, pa Kejt ne želi da doliva ulje na vatru – otkrio je izvor.

Isti izvor kaže da je vojvotkinja uvjerena da nosi djevojčicu zbog simptoma koje trenutno ima, a koji su vrlo slični onima koje je imala u trudnoći sa ćerkom.

Kejt i Vilijam imaju troje djece, sina Džordža (5), ćerku Šarlot (3) i najmlađeg sina Luisa koji će u aprilu napuniti godinu dana.

 

Blic

Danas objavljeno

Završili u zatvoru jer nisu htjeli policajcima dati besplatne burgere

Vanja A

Do jučer je bila omiljena, a sad je svi mrze: Proglašena najvećom licemjerkom

Vanja A

Serena Williams uživa na odmoru s mužem i kćerkicom

Vanja A

Ostavite komentar