Kejt i Vilijam zabrinuti zbog Džordža: Razmišljaju da otkažu ono što nalažu običaji - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kejt i Vilijam zabrinuti zbog Džordža: Razmišljaju da otkažu ono što nalažu običaji

Britanski princ Džordž, treći u redu za presto, poslednjih dana susreće se s prvim negativnim komentarima na internetu, a neki od komentara na društvenim mrežama na račun sedmogodišnjaka zaista su gnusni.

Nakon što je dečak gledao finale Evropskog prvenstva odeven u odelo poput svog oca Vilijama, internet su preplavili odvratni komentari poput onih da neki “žele da se isplače u kravatu” i da “malog treba zlostavljati”.

Zbog toga bi kraljevska porodica privremeno mogla da skloni Džordža iz javnosti, a sve se više šuška da će ove godine preskočiti i važnu tradiciju.

Za njegov osmi rođendan 22. jula ove godine kraljevska porodica bi trebala da objavi njegov novi portret, ali su sve glasnija šuškanja da to neće uraditi.

Anđela Levin, stručnjak za kraljevsku porodicu, kaže da se Kejt i Vilijam teško nose s negativnim komentarima na račun njihovog sina i da su velike šanse da ove godine preskoče tradiciju objavljivanja njegovog portreta kako bi ga zaštitili od gnusnih komentara.

Kejt Midlton svake godine sama fotografiše svoju decu za njihove rođendane, a fotografije objavljuju zvanične stranice kraljevske porodice.

Danas objavljeno

Definicija mode i luksuza: Giorgio Armani “One Night Only” revija u Dubaiju

Vanja A

Šta uraditi u situaciji kada vaš suprug razgovara sa drugom ženom, a vama to smeta?

Vanja A

Zlatni retriver oborio Guinness svjetski rekord za najviše teniskih loptica u ustima

Vanja A

Ostavite komentar