Kejt i princ Vilijam vodiće "savremenu monarhiju" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kejt i princ Vilijam vodiće “savremenu monarhiju”

Kako im se bliži 40. rođendan, Kejt Midlton i princ Vilijam spremni su da se fokusiraju na “prepravljanje” porodice Vindzor po svom liku dok se pripremaju da je vode kasnije ovog veka.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža zajedno su smislili skup uspešnih pravila koja su im pomogla da se snađu u kraljevskom i porodičnom životu celu deceniju.

Većina njihove magije potiče iz njihovog različitog porekla. Kejt iz vredne porodice, pruža savršenu ravnotežu Vilijamu budućem kralju i podržavaju jedno drugo.

“On ima iskustvo da zna gde se institucija nalazi i da vidi kako se razvija”, kaže bivši privatni sekretar dvora Džejmi Louter-Pinkerton. “Vojvotkinja donosi ovu pragmatičnu svest o tome kako je biti iz pristojne, prizemne porodice.”

Fokusirajući se na inicijative od mentalnog zdravlja preko roditeljstva do klimatskih promena, “oni igraju zaista važnu ulogu u pronalaženju tačke povezivanja za različit niz tema sa kojima porodica nije uvek bila povezana”, kaže bivši zaposleni.

Zahvaljujući primerima Kejtinih roditelja, Kerol i Majkla Midltona, i 73-godišnjeg braka kraljice Elizabete i princa Filipa u javnosti, Vilijam i Kejt su spremni za ono što je pred njima.

Dok par sada spaja svoje živote sa budućnošću koju zamišlja na čelu monarhije, porodični prijatelj kaže da “mogu da pomešaju tradicionalnu dužnost sa ovim potpuno modernim roditeljima”.

Sada kada princ Hari i Megan Markl više nisu kraljevski članovi prve porodice, veća pažnja pada na vojvotkinju i vojvodu od Kembridža “kao modernog lica institucije”, dodaje insajder.

A kada dođe njihovo vreme, Vilijam i Kejt će biti potpuno spremni.

Danas objavljeno

Najjednostavniji način čišćenja četkica za šminku

Vanja A

Botto je robot koji stvara umjetnička djela, a zaradio je i prvi milion

Vanja A

Beba slona pokušala se sprijateljiti sa psom, pogledajte kako je prošlo

Vanja A

Ostavite komentar