18. Aprila 2021.

Kecmanović: Nalbandijan mi je promijenio način razmišljanja

Big Portal

Istakao je mladi srpski teniser da se raduje prilici da igra u rodnom gradu.

„Najviše očekujem da uživam dok sam ovde, imam vremena da budem kod kuće, da budem sa porodicom i prijateljima. Prvi put ću igrati ovde, sigurno će mi prijati za nastavak sezone“, rekao je Miomir.

Miomir Kecmanović

Kecmanović je ove sezone počeo da sarađuje sa Davidom Nalbandijanom, nekada trećim teniserom sveta.

„Zbog svojih obaveza, on se vratio se u Argentinu, ali doći će u Rim i biće tu za drugi turnir u Beogradu i Rolan Garos. Nije uvek sa mnom, ali radimo zajedno kako bismo napravili neki dobar rezultat. Za sad mi je dosta pomogao u razmišljanju na terenu, kako da gradim poen, kako da više razmišljam. Pomoglo mi je samo da čujem šta bi on uradio u nekoj situaicji. Mislim da se primećuje njegov uticaj. Vremenom, kad još usvojim njegove savete, moći ću dosta da napredujem“.

Kecmanoviću će na startu turnira rival biti kvalifikant. U drugom kolu bi potencijalno mogao da se sastane sa Laslom Đereom, a onda sa Novakom Đokovićem.

„Novak je postigao gotovo nezamislivo, trudim se da ne razmišljam o tome. Trudim se da radim na stvarima koje mogu da unaprede moju igru i nadam se da ću ostvariti bar deo onoga što je postigao Novak“, zaključio je Kecmanović.

SK.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare