Kecmanović: Nalbandijan mi je promijenio način razmišljanja - BIGportal.ba
Sport Tenis

Kecmanović: Nalbandijan mi je promijenio način razmišljanja

Srpski teniser Miomir Kecmanović raduje se što će imati priliku da igra ATP turnir u Beogradu, a govorio je o saradnji sa Davidom Nalbandijanom i Novaku Đokoviću.

Istakao je mladi srpski teniser da se raduje prilici da igra u rodnom gradu.

„Najviše očekujem da uživam dok sam ovde, imam vremena da budem kod kuće, da budem sa porodicom i prijateljima. Prvi put ću igrati ovde, sigurno će mi prijati za nastavak sezone“, rekao je Miomir.

Miomir Kecmanović

Kecmanović je ove sezone počeo da sarađuje sa Davidom Nalbandijanom, nekada trećim teniserom sveta.

„Zbog svojih obaveza, on se vratio se u Argentinu, ali doći će u Rim i biće tu za drugi turnir u Beogradu i Rolan Garos. Nije uvek sa mnom, ali radimo zajedno kako bismo napravili neki dobar rezultat. Za sad mi je dosta pomogao u razmišljanju na terenu, kako da gradim poen, kako da više razmišljam. Pomoglo mi je samo da čujem šta bi on uradio u nekoj situaicji. Mislim da se primećuje njegov uticaj. Vremenom, kad još usvojim njegove savete, moći ću dosta da napredujem“.

Kecmanoviću će na startu turnira rival biti kvalifikant. U drugom kolu bi potencijalno mogao da se sastane sa Laslom Đereom, a onda sa Novakom Đokovićem.

„Novak je postigao gotovo nezamislivo, trudim se da ne razmišljam o tome. Trudim se da radim na stvarima koje mogu da unaprede moju igru i nadam se da ću ostvariti bar deo onoga što je postigao Novak“, zaključio je Kecmanović.

SK.

Danas objavljeno

Svetislav Pešić u bolnici: Otkazano okupljanje reprezentacije

Vanja A

Murinjo bijesan: Neka kažu šta je bilo u tunelu i njihovoj svlačionici

Zeljka

Ivanović iznenađen navijačima: Nisam to očekivao

Zeljka

Ostavite komentar