Kćerku nazvao po JOGURTU, ona krenula očevim stopama - BIGportal.ba
Ex Yu

Kćerku nazvao po JOGURTU, ona krenula očevim stopama

Branko Đurić Đura ima naslednicu koja poseduje više talenata, a mnogi su opčinjeni njenom lepotom

Branko Đurić Đura poznat je glumac, režiser i reditelj. Posle uoge u seriji “Top lista nadrealista” postao je poznat, a pored toga on je i pevač i gitarista.

Međutim, malo ko zna da je njegova naslednica prava lepotica i da je krenula očevim stopama. Zala Đurić ima 23 godine, a priča kako je dobila ime krajnje je neobična.

Zala Đurić nedavno je napunila 23 godine, a priča o njenom imenu je posebna.

– Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu – otkrila je njena majka Tanja, prenosi “Blic”.

Od tate je nasledila ljubav prema glumi i muzici, a na društvenim mrežama privlači pažnju i svojom lepotom.

Lepa Zala snimila je i pesmu pre šest godina, koju je komponovao upravo njen tata. Glumila je i u nekoliko filmova, a studije glume završila je u NJujorku. Za vreme studiranja radila je i kao bebisiterka.

Đurićeva naslednica otkrila je kolika joj je podrška otac i da li joj pomaže kada je karijera u pitanju:

– Tata mi najviše pomaže tako što neće da se petlja, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača. – prenosi “Blic”.

-Jedva sam se progurala kroz najtežu gimnaziju u LJubljani, jer mi nije išla hemija, ni drugi predmeti koje je trebalo da učim napamet. Umetnost nije bila cenjena. Svakog dana se zahvaljujem svemiru, svojoj hrabrosti i roditeljima koji su me doveli u NJujork da ostvarim svoj san – otkrila je ona.

Branko Đurić sa glumicom anjom Ribič ima još jednu ćerku Elu, koja se takođe bavi glumom.

Danas objavljeno

Bojana Barović pokazala stomak: Manekenka uživa čekajući treće dijete

Zeljka

Ilda Šaulić se oglasila nakon bratovog venčanja

Zeljka

Vesna Zmijanac otkrila koliki je najveći BAKŠIŠ koji je dobila

Zeljka

Ostavite komentar