4. Februara 2022.

Kćerka Željka Mitrovića za modni detalj dala skoro 5.000 eura

Big Portal

Naime, poslije zimovanja koje je koštalo na desetine hiljada evra i ručka na kojem je nosila jaknu vrijednu 6.000 evra, Kristina je pokazala i da je pazarila tašnu iste marke koja je koštala nešto jeftinije.

Dok je s vjerenikom Ilijom, inače sinom “kralja uranijuma”, obilazila radnje, Kristina je snimila gdje se nalazi, ali i crvenu, lakovanu tašnu brenda “Dior”, vrijednu čak 4.500 evra, koju je po svemu sudeći kupila.

Kristina i Ilija skoro svake nedjelje putuju na neku drugu destinaciju, pa se luksuznim odredištima na koja idu privatnim avionom više i ne zna broj. Takođe, ona se nerijetko pohvali i skupocjenim poklonima, te gestovima pažnje poput ogromnih cvetnih aranžmana, kojima je Ilija doslovice “zasipa” iz dana u dan.

Moto Kristininog vjerenika, koji mu piše i na profilu je: “Pravilo broj 1 – Fokusiram se više na novac, nego na ljude, jer nikad nisam sreo dolar koji mi se nije svideo”.

On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj. Bio je jedan od najboljih studenata i govori više stranih jezika.

(Telegraf.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare