Kćerka Zdravka Čolića pokazala luksuznu vilu svog oca - BIGportal.ba
Ex Yu

Kćerka Zdravka Čolića pokazala luksuznu vilu svog oca

Dom Zdravka Čolića do nedavno bio je potpuna misterija za javnost, dok njegova kćerka Una nije otkrila skoro svaki ćošak.

Popularni pjevač Zdravko Čolić drži do svoje privatnosti i do sada nije otvorio vrata svog doma za javnost. Ipak njegova kćerka Una, nedavno je dala uvid u njihovu porodičnu kuću, koja ostavlja bez daha.

Una je pokazala unutrašnjost kuće – od kupatila do dvorišta. Ona se nerijetko fotografiše i tada zabilježi dio u kući u kojoj boravi. Mnogi komentarišu da je najljepši dio vile upravo dvorište, a imamo prilike da vidimo i terasu sa pogledom, koja je uređena baš po mjeri svih ukućana.

Također, bazen koji se nalazi napolju u sklopu kuće ostavlja bez daha, te tu Una ljeti najviše voli da boravi. A ono što gotovo niko nije znao, jeste da porodica Čolić posjeduje ogromnu trampolinu, idealnu za zabavu kada ih posjete najmlađi gosti.

Šuškalo se svojevremeno da je pjevač zabranio kćerki da objavljuje fotografije iz vile, međutim po svemu sudeći promijenio je mišljenje ili ga nasljednica nije poslušala.

Izvor: Story. rs

Danas objavljeno

Zavirite u luksuznu vilu Novaka Đokovića

Vanja A

Emina Jahović na sudu s bivšim suprugom: Mustafa je svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune

Vanja A

Ivana Banfić čisti štalu i uživa u seoskom životu

Vanja A

Ostavite komentar